keskiviikkona, kesäkuuta 23

Matkapuvusto

»»» My English Blog

Mä kirjoitan tänne samalla listan näistä sitä varten, että voin jälkikäteen katsoa, josko tämä ois ollut hyvä setti mukaan vai pitäiskö viilata. Asukuvia nähdään sitten reissun jälkeen, Puolison kanssa on sovittu, että saan kuvauttaa itseni joka päivä, jee!

Ensimmäinen kuva, matkavaatteet koneeseen: farkkutakki, jumppatrikoot, raitapaita, neuletakki, epävärinen vausti, puuvillahuivi ja silkki-kashmirhuivi (+lentosukat ja ballerinatossut)


 Toinen kuva alaosat: kahdet farkkushortsit, vyö, le sac- ja silkkkimekko, olkalaukku ja kaksi iltalaukkua (kun ei osaa päättää), sandaalit ja ballerinatossut.


Kolmas kuva paitoja: neljä toppia, kaksi kauluspaitaa ja pitkä trikootunika +matkakassi.Neljäs kuva alusvaatteet ym: kolmet bikinit, keltainen ja pinkki vausti, yöpaita, alushousuja, vyö, leggingsit, muistikirja, meikit, suihkupussi.


Meikkipussien sisältöä kuvaan ehkä reissun päällä jos muistan. 

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa matkaa!!! Taidat olla samanlainen pakkausfiilistelijä kuin minäkin :)

    VastaaPoista
  2. Mä yleensä pakkaan viikon matkalle kaksi viikkoa. Vähintään. Nyt ei ehtinyt kun varattiin matka lauantaina yöllä ja lähdettiin tiistaina :D

    Aika hyvin selvisin, mutta kahdet sandaalit on kyllä oltava. Nyt piti sitten ostaa sellaiset, ei sekään ny NIIN vastenmielistä ole... mutta oli kyllä tosi monen kaupan kiertämisen tulos kun olen niin nirso.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...