perjantaina, heinäkuuta 2

Barcelona osa 3, Noti

»»» My English Blog

Kuten taisin jo mainitakin, söin reissulla elämäni parhaan aterian. Kappas vain, olen myös syönyt omia sanojaniravintolasuosituksen löysimme siitä Mondon kirjasta ja suunnistimme sinne rohkeasti ilman pöytävarausta. Lieneekö jalkapallolla vaikutusta asiaan, tässäkin ravintolassa oli runsaasti tilaa ja tarjoilijoilla oli yllin kyllin siis myös aikaa hengailla pöytämme ympärillä. Peränurkassa oli muuten aika kylmä, eli ilmastointi toimii! Puoliso kaivoi välillä ohutta villapaitaa päällensä. Mulla oli tämä DVF:n mekko. Ravintolassa on tosi pimeää, joten kuvien laatu on vähän sitä sun tätä.

Ja se ruoka sitten: taivaallista!
Alkuruokana söin mansikkagazpachoa, Puolisolla oli ankkasalaatti joka ei ollut kovin kuvauksellinen. 

Pääruuaksi nautittiin siis ankkaa ja tartarpihviä:

Ja jälkkäreistä tässä Puolison Creme Brule. Mulle tuli lasillinen ihania sokeroimattomia marjoja, joiden pohjalla oli lusikallinen mustikkasorbettia, jonka pääraaka-aine oli selvästi mustikka eikä sokeri ja pinnalla oli ranskankermaa. Aion soveltaa ohjetta kotikäytössäkin!  

2 kommenttia:

  1. ei ihme jos tulee ikävä ruokia. toi mansikka-keitto-hässäkkä näytti ihanalta, mutta miten se oli alkuruoka? oliko siinä kurkkua kans entä piimäää tai jogurttia???sys

    VastaaPoista
  2. ^totta puhuen mä en tiedä mitä siinä oli, muttei piimää ainakaan, kurkkua varmaan kyllä. Ja valkosipulia. Se maistui tosi reippaasti mansikalle.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...