lauantaina, maaliskuuta 13

...ja voittajia ovat...

Lukijoiden mielissä kevät-kesätrendeistä ei tainnut mikään nousta yli muiden. Ei liene kenellekään yllätys, että oma sydämeni takoo tykeimmin kukkakuoseille ja kirkkaille väreille, joskin taidan olla aika koukussa myös farkkushortseihin.
Rehellisesti sanottuna se on kuulkaas kivointa näiden arvontojen järjestämisessä, että uusia lukijoita päätyy tänne mun blogiini. Useimmat arvontapalkinnot lienevät kuitenkin sellaisia, jotka saisin myös kaupaksi esim. huutonetissä (tai voisin käytellä itse), mutta niistä eurosista on mulle itselleni paljon vähemmän iloa kuin lukijoista, jotka tulee tänne ehkä jopa jäädäkseen, ja joskus jättää jonkun kommentinkin. Eli lämmin kiitos jälleen teille uudet ja vanhat lukijani! Minä nautin tästä valtavasti ja aikuisten oikeasti, teen tätä blogia yhtä paljon teille kuin itselleni, joten toivottavasti se jatkossakin viihdyttää teitä yhtä paljon kuin minua!

Arvontapalkinnot päätyvät tällä kertaa seuraaville nimimerkeille:
1) kynsilakkasetti - Vanill
2) helminauha - Miia
3) laukkukoru - -SL
Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Sitäpaitsi jos en ois järjestänyt arvontaa, mulla ei ois ollut asiaa postiin, enkä ois ehkä koskaan nähnyt näitä  ihQuakin ihQumpia postimerkkejä! Katsokaa nyt <3<3<3 (niissä on glitteriäkin!)


Arvontoja on muuten tulossa lähiaikoina lisääkin, sillä virallinen lukijatavoitteeni 100 alkaa olla pikkuhiljaa täynnä. Jos siis tykkäät tyttöjen jutuista niin kannattaa pysytellä kuulolla...
Sitäpaitsi täällä on parhaillaan menossa yksi!

2 kommenttia:

  1. tuo laukkukoru on ihana, kiitos

    VastaaPoista
  2. ^onko miespuolinen onnetar Onne? Häntähän tässä on kiittäminen!

    Ajattelin viedä palkinnot tänään postiin, eli saattavat olla jo tiistaina perillä.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...