Uusi täällä?

tiski.fi jotta elämä olisi muutakin kuin likaisia astioita.

Blogi on lakannut päivittymästä, nykyisin minut löytää täältä.

Tämän blogin perimmäinen tarkoitus on se, etten hetkeksikään unohtaisi, että elämä on nyt, ja että minä päätän itse onko päiväni hyvä vai ei. Joskus vaatii mielikuvitusta nähdä se pilven kultareuna, mutta pysyypähän aivot virkeinä.

Blogini on toiminut myös hyvänä motivaattorina henkilökohtaiseen kasvuun ja maailmakuvan laajentamiseen ja onpa siitä ollut hyötyä ammatillisessakin mielessä. Puhumattakaan siitä, miten hienoa on ollut saada uusia ystäviä ja päästä osaksi esim. tällaista upeaa ryhmää!

Blogi on siis jo reilun vuoden ikäinen ja saanut suurinpiirtein muotonsa. Se siis rönsyilee tyylijuttujen, vähähiilaristen ruokajuttujen ja sekalaisten höpinöiden maailmassa, liikuntaharrastuksilleni (ja laihisvinkeille) olen omistanut ihan oman fooruminsa. Välillä julkaisen "päivän asuja", usein jotain ihan muuta. Koska olen tässä matkan varrella palannut töihin,  tuoreemmat syysasuni ja tämä uusi talvi ovat pitkälti konservatiivisempaa toimistolinjaa. On ollut hiukan haikeaa heittää jäähyväisiä sille rajattomalle, Carrien inspiroimalle tytölle, joka olin vielä vuosi sitten, mutta aika aikaa kutakin. Tällaista hakemista se on mulle aina ollut tämä pukeutuminen.    

Vietin syksyllä 2010 reilun kuukauden rajatulla vaatevalikoimalla ostolakkoillen ja muistin jälleen miten tärkeää on vaatekaapin kokoamisessa palava rakkaus vaatteisiinsa. Säännölliset tulot olisivat saattaneet  helposti aiheuttaa harkitsematonta kuluttamista epämääräisiin kertakäyttöriepuihin (kengistä ja laukuista nyt puhumattakaan...), mutta olen ollut tiukka: kaappiini ei muuta enää mitään sellaista, mitä en haluaisi pukea päälleni "vaikka joka päivä". Tämä päätös onkin hyvin pitänyt

Ja mitä tyyliin tulee... kirjoitin keväällä 2010 siitä näin: "alkukankeuden jälkeen musta tuntuu, että se alkaa olla hanskassa. Nimittäin se, että mitään tyyliä mulla ei ole, kaikki käy. Minä ja asuni tulemme seikkailemaan täällä edelleenkin eikä tämä värien ja tyylien sekamelska ainakaan vähene näin kesällä -päinvastoin."

Mutta kuten tuli mainittua, tyylini on alkanut osittain olosuhteiden pakosta, mutta myös vahvan vapaaehtoisesti muokkautua konservatiivisempaan, "aikuisempaan" suuntaan. Ehkä se on jo aikakin, sillä täytin keväällä neljäkymmentä. En kuitenkaan edelleenkään suostu jämähtämään mihinkään keski-ikäiseen tätityyliin (mitä se sitten mahtaakin tarkoittaa) vaan pidän leikkimielen mukana. Mieluummin satsaan sitten ihan vain laatuun.

Omia "tyyliteesejäni" löydät täältä.

email: eveliina(α)tiski.fi
PS.


Olen alkanut pitää blogissani myös mainoslinkkejä. Joku niitä joskus näyttäisi klikkailevankin, mikä on tosi kiva, sillä sitä kautta tulevat provikat ohjaan suoraan hyväntekeväisyyteen. Tulen järkkäämään blogissa äänestyksen kohteesta kunhan potti kasvaa sellaiseksi, että sen kehtaa pistää eteenpäin. Seuraile siis sivupalkkia ja ota kantaa!

Blogivieraat ovat haastattelemiani bloggaajia, käsityöharrastajia ja -ammattilaisia, yrittäjiä jne. Jos haluat, että teen sinustakin jutun, laita sähköpostia, niin mietitään asiaa! 

Age 30+ blogs -listalle voit ilmoittaa myös oman 30+ -blogisi laittamalla mulle sähköpostia tai mainitsemalla asiasta kommenttibokseissa!

PS. Jos ihmettelet mistä kutsumanimeni Prefecta tulee, vastaus löytyy täältä. Oikeasti olen siis Eveliina.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...