tiistaina, maaliskuuta 16

Kirppisreissulta terveisiä 3 - Greetings from flea market 3

Espoon Kierrätyskeskus oli tänään varsinainen aarreitta, mutta sieltähän mä bongasin syksyllä ne uudet Docitkin. Parhaisiin löytöihin kautta aikain saattaa kuulua tämä Filippa K -trenssi, jolla oli hintaa huikeat 8 euroa. Sitä on käytetty niin vähän, että jos olisi käytetty vähemmän niin ei olisi enää käytetty. UFFin euron trenssi taitaa siis lähteä Turkuun viikonloppuna etsimään uutta kotia.
Thrift shop provided some true treasures today, but that was expected, since I've found the new Marten's there last fall: Filippa K trench coat 8 eur, has been used so little that if it was used less it wouldn't be used anymore. Probably one of my best finds ever.

KierKestä keräsin mukaan myös 2 silkkipaitaa (pyykissä) sekä tämän Leviksen farkkupaitisklassikon. Luit oikein. Farkkupaidan. Kaikenlainen vastustelu loppuu  xxx- hintalapun edessä. 
I thought I've had enough of jeans shirts in the 80's but this was a classic Levi's and along with two silk shirts it cost ridiculously little. Who could resist?
Ja entäs nämä kengät sitten... voi kun ois jo se K:lla alkava vuodenaika... Maijalla saattaa olla lapikkaat, mutta mulla onkin supikkaat. Ja tuo Longchamp-laukku, se on sieltä Fidasta
Let's not forget the shoes and Longchamp-bag, cool right!

8 kommenttia:

 1. Voi iik, farkkupaita! ;D Risteilyllä oikein jännättiin, ettei vaan voiteta sellaista.. hihi.

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä! Halusin vielä kiittää helmikaulakorusta. Tuli ehjänä perille ja oikeaan osoitteeseen :) loving it!

  VastaaPoista
 3. Näin on Micci. Ei ole mitenkään varmaa, että tuo eksyy päälle, mutta kato se on sentään Vintage. Mä voin pistää sen Etsyyn myyntiin jos joskus perustan etsykaupan. Vaikka myisin sen eurolla niin saisin voittoa 200%.
  Kato ahne mikä ahne :D

  Miia, eipähän kestä. Hyvä kun tykkäät! Mustakin se oli kyllä hyvin nätti, mutten vaan ikinä osannut laittaa kaulaani. Aina mukavampi kun tavaroilla on "hyvä koti".

  VastaaPoista
 4. Vau mitä löytöjä. Varsinkin tuo trenssi on upea. Taitaapi olla aika käydä epsoossa ;-).

  VastaaPoista
 5. ^^Espoo on kyllä näyttänyt taas parhaat puolensa tai ainakin osan niistä. Meillä on myös mahtava rantareitti pyöräilyyn mutta sitä ei ole hetkeen aikaan näkynyt...

  ^It really was a huge bargain. I can't come up with any reasonable explanation how it got there. Or maybe somewhere around the sales rack there was a mumble: "this is a little cinchy but hey, it's a FK and so cheap..."??

  According to every mag a girl HAS TO have e trench coat. I didn't. But NOW I can turn into a stylish person just like that ;P

  (OMG! This year's FK trench coat costs 350 euros... who makes up the prices at the thrift store???)

  VastaaPoista
 6. Sinulla on kiva tyyli. Näytät niin aurinkoiselta kuvissa. :) Katsoin vain tuota esittelytekstiäsi, että eihän tuo voi pitää paikkansa, että olet vm.71. Taitaa sisäinen ikä näkyä todella hyvin ulospäin, kun luulin sinua parikymppiseksi. En kyllä vieläkään usko... :D

  VastaaPoista
 7. ^voi kiitos kaunis Tincali, kyllä mun ylioppilaslakillani taitaa tosiaan olla toukokuussa ne 20-vuotissynttärit :DDD

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...