keskiviikkona, elokuuta 17

Klassista

Joskus voi mennä yli siitä missä aita on matalin, vai mitä.
Raitapaita luomupuuvillaa GinaTricot'sta. Ostin samalla toisenkin, oranssiraitaisen. Kaposet hihat näissä vähän on, mutta vielä nämä mun habat mahtuu.


6 kommenttia:

 1. Tuosta hihojen kapoisuudesta tuli mieleen.. Kun musta tuntuu, että tosi usein vaatteiden hihat on nykyään todella kapeita. Esim. henkan bleisereissä muuten sopivan kokoisina hihat puristaa. Joitakin vuosia vanhoissa yksilöissä tätä ongelmaa ei oo. Samaan ongelmaan oon törmännyt monien muidenkin joustamattomien vaatteiden kohdalla, eikä siis vain henkkamaukalla. Outoa.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä olen tuosta hihojen kapoisuudesta. Olen kuulailija minäkin, mutta kyse ei voi olla siitä, että habani olisivat kehittyneet niin hurjasti, etteivät mahdu enää mihinkään normihihoihin. Kyllä vian täytyy olla hihoissa! Ja sitten, jos ottaa tangolta niin suuren paitiksen, että habat mahtuvat hihoihin, paita roikkuu muualta. Voi tätä elämän vaikeutta. :-D Mutta tavallaan mukava kuulla, että muillakin on samoja ongelmia. :-) Kiitos Eveliinalle kivasta blogista, tätä lukee mielellään!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset vaan itsellesi, Anonyymi kuulailija :D
  Tuo lienee joku muotijuttu, tai sitten homma menee silleen, että kangasta on vaan tietty määrä käytössä ja koska paitojen pitää nykyisin olla vartalosta väljempiä niin vastaavasti on sitten hihoja kavennettu...???

  VastaaPoista
 4. Nayttaa hyvalta! Muuten kiva kuulla etten ole ainoa joka on haivainnut etta miten kapeat hihat ovat nyksyisin.

  VastaaPoista
 5. olen luulut että käteni ovat liian paksut kun hihat ei mahdu:( varsinkin GinaT ja H&M yms ja muut ketjut. Eikä yhtään helpota että muillakin on sama ongelma;\ sys

  VastaaPoista
 6. Kiitokset KohuKaunotar!
  Jospa se muoti tosta taas muuttuis väljempään suuntaan. Ärsyttää kun ei voi esim. kääriä hihoja ylös lainkaan ilman että ritinä kuuluu.

  Vaikka kai niitä isompiakin paitoja jossain myydään, me vaan ei shopata niissä kaupoissa?

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...