maanantaina, elokuuta 22

Ylös alas

Olen moneen otteeseen pohtinut, että kukkahuivi vois olla kiva noiden raitapaitojen kanssa. Niitä on tietysti kaupat väärällään, mutta jotenkin eivät vaan ole napanneet. Ennnen kuin Lindexillä tuli vastaan tällainen, jossa on tosi hyvät värit. Tämä käy suunnilleen kaikkien vaatteiden seuraan. Paitsi ehkä mustaan.


Kengät on nyt ne Vagabondit. Onhan niissä tosi toimiva lesti, täytyy myöntää. Nytkin ovat kuin oisin käyttänyt jo pidempään. Mitä nyt pukeminen on vähän haastavampaa, nauhakengät kun ovat.


Kävin tänään muuten mutkan Jumbon Modassa. Siellä oli ruudullista bleiskaa, arvannette että Gerry Weberin. No, niissä oli kamalasti jotain hörhellystä myös, ettei sen puoleen tarvi vieläkään alkaa lipsua periaatteistaan.
Vahvasti venäläisittäin suomea murtava myyjä tuli multa kysymään, että voiko hän auttaa. Sanoin, että etsin ruudullista ratsastustakki-tyylistä tweed-bleiseriä. Myyjä sohi kohti takaseinää, jossa roikkui röyhelöisiä paitoja ja sen sellaista ja sanoi, että "tuolla on nuo meidän uutuudet."
Tietääkö kukaan, onko "ruudullista ratsastustakki-tyylistä tweed-bleiseriä" -lause sittenkin venäjää ja tarkoittaa suomennettuna "röyhelöiset uutuuspaidat"?
Etten ois vahingossa mennyt puhumaan vierasta kieltä.

Itsekuvailun haasteita osa 1, epäskarpit räpsyt

Viikonloppuna kävi muuten ilmi, että tarvitsisin harmaat kengät. Kyllä näitä tarpeita NYT sikiää...

4 kommenttia:

 1. Cool huivi, mä kyllä yhdistäisin sen surutta myös mustankin kanssa :D Tai siis mun olisi pakko, kun ei ne muut värit tuolla kaapissa oikein juhli..

  Ja haha, tuollaiset "väärinymmärrykset" ovat hauskoja, luulen että venäläisestä tweedtakista löytyy muutama pitsi :)

  VastaaPoista
 2. Tää huivi on ihan valtava ja tosi ohut. Luulen, että säkin voisit tykätä! Hinta tais olla 8 eur, että ei ees paha :D

  Vähän oli ehkä sellainen slaavilaiseen makuun juu sekin GW:n takki. Siellä uutuusseinällä taas ei ollut yhtä ainutta bleiskaa :(

  VastaaPoista
 3. Kyllä näitä tarpeita tosiaan sikiää - minä tarvitsen nyt ehdottomasti raitapaitoja, eri värisiä, eri levyisiä, erilaisia - kiitos vain hyvästä vinkistä Eveliina!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...