Tällä kertaa molemmat olivat hyvin erilaisia ja hyvin hyvin onnistuneita, kyse ei liene tuurista...? Nyt suomalaiset kokit kipin kapin Barcelonaan opettelemaan tonnikalan valmistusta, jooko!
Ensimmäinen versio nautittiin La Fiannassa, jonka sisustus uppoaisi takuulla ainakin Bemaryyn ;P
Paikassa oli niin pimeää, että syötävää ruokaa ei varsinaisesti nähnyt ennen kuin salaman kanssa räpätystä kuvasta. Nättihän tuo annos on. Lisäkekasvikset eivät olleet oikein mistään kotoisin, mutta kuten sanottu, tonnikala oli erinomaista. Ja sehän on se pääasia.
Puolison pihvi numero jotain:
Ja sitten se jälkimmäinen tonnikala, Pla-ravintolan suuresti hehkutettu annos, joka upposi lisuineen päivineen, vaikka alle oli jo nautittu mustekalacarpaccio.
Ja Puolison pihvi:
Taidan olla melko paatuneen carnivoorin kanssa naimisissa...
Olikohan mulla vielä joku asukuva julkaisematta... hmm... tämä nyt ainakin:
Joo, haluu Barcelonaan opetteleen tonnikalanpaistoa!!!!sys
VastaaPoistaKoska lähetään?
VastaaPoista