keskiviikkona, huhtikuuta 20

Juhlamekko - Party dress

»»» English translation below
Salka mussu tuli bilettämään meidän kiljusen herrasväen porukkaan ja selvisi näin täysjärkisin ilmein vielä kotimatkallekin:


Kiitos vaan avokilleen kuvasta!
Silkkitrikoinen mekko on roikkunut kaapissa ikuisuuden. Se on shopattu tämän blogin kirpulta ja oli liian pitkä ja on vähän leveäkin. Torstaina sain siitä sentään helman lyhennettyä, ehkä se ennen kesää vielä muokkautuu lopulliseen asunsa...

Mun pitsisukkiksia ei tuolta juuri näy eikä sitä, ettei tuo jakku meinaa enää mahtua kiinni. Rinnanympäryksestä. Ensaalta oikein hyvä asia, sillä se kertoo mm. siitä, että selkään on tullut lisää pattia. Toisaalta eihyvä, kun tekis kyllä mieli käyttää tuota vähän pidempäänkin.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» My buddy blogger Salka had a full body photo of me at my party. It took me ages to shorten this silk jersey dress I bought from this blog and now it's still a bit too wide. Gotta do something about it by the summer.
My hard training has side effects: this jacket is getting too slim. From the breast. Dislike!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä kerran kivoista bileistä :) Ja hei, mä oon tottunut sellaiseen Kiljusen herrasväli meininkiin, se on minusta kotoisaa sillä tuppaa ne volyymit nimittäin minunkin perheessä välillä kohoamaan, kun keskustelunaihe on tarpeeksi mehukas :D

    Ja tuo takki menee kauniisti auki olevanakin, ja mekon väri on kyllä niin täydellinen sulle!:)

    VastaaPoista
  2. :D
    Mulla oli kyllä ihan parhaat vieraat noin yleisesti ottaenkin!

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...