tiistaina, huhtikuuta 5

Puuhaa illaksi - Occupied

»»» English translation below
Kävin tänään Helsingissä mutkan ortopedillä. Olin vähän huolissani, kun mun polvessa on ollut jo pitkään semmosta raastavaa kipua kun mikä tahansa (esim. polvilleen mennessä lattia) osuu tohon yhteen kohtaan. Kuvien ja vääntelyn peruusteella siinä ei kuitenkaan ole mitään hälyttävää vaan ilmeisesti joku hermonpää ärsyyntynyt.
Se oli huojentava tieto, äidillä kun on aikoinaan lähtenyt polvesta liikkeelle sellaiset ongelmat, joiden takia häneltä operoitiin syksyllä toinen lonkka ja ens kesänä toinen ja äidinäiti alkoi kävellä kepin kanssa kun hänen ikänsä alkoi vielä nelosella.

Kävin myös ostamassa Raakasuklaan valmistuspaketin ja meinasin ruveta tässä nyt sitä puuhastelemaan kun sain treenisalin muutettua ja korkattua. Paketin kyljessä lukee "herkullista ja hauskaa".

Kuulostaa herkulliselta ja hauskalta!


Olen viime päivinä kyllä shopannut muutakin, mutta niistä lisää (mahdollisesti jo) huomenna.
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» I'm going to make chocolate. This box says "easy and fun". That sounds easy. And fun!

4 kommenttia:

 1. Allekirjoittanut VIELÄ ilman polvikipuja tms perinnöllisiin vaivoihin viittaavia oireita :) Mitä nyt noi jänteet ulkoreisissä kireet ja kipeet, mutta vielä toimii koron korkeuden vaihtelu. Eiköhän vaan tsempata toisiamme :D

  VastaaPoista
 2. en ole käynyt kiittämässä sinua, että laitoit uuden blogini 30+ listallesi. uusia, kohderyhmän lukijoita on vaikea tavoittaa, listasi on hieno oivallus. kiitos paljon =)

  VastaaPoista
 3. ^^Maiju, mites niihin jänteisiin auttais venyttäminen saunassa? Paras asento näyttää banaanilta selinmakuulla.

  Karoliina, eipähän kestä!

  VastaaPoista
 4. Pitäis vetää kantapäästä itteensäpäin toisen reiden yli. Näin sano Jari T :) Kyllä se varmaan toimis jos viittis joka päivä tehdä ... ;)

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...