maanantaina, huhtikuuta 11

Kevään merkki - Greening

»»» English translation below
Vihreä on varma kevään merkki, ja mun kohdalla se tarkoittakoon nyt vaikka uutta kevättakkia. Hankinta osuu Hullujen päivien yhteyteen, mutta kyseessä oli kantistarjouskuvaston kannen takki, Cristelle & Co. -parka. Tykästyin siihen oikopäätä nähtyäni sen livenä (yleensä käy kyllä ihan toisin päin), materiaali on 100% puuvillaa ja ilme oli vähän semmonen homssuisen ryppyinen. Alle mahtuu myös bleiska, mutta ilmankaan rotsi ei näytä kamalan suurelta.


Heitin sen saman tien Nikwax Cotton Proofin (litku joka näyttää ja haisee erikeepperiltä) kanssa pesukoneeseen ja nyt siinä on vettä ja likaa hylkivä pinta. Tuultakin se pitää paremmin.
Onpahan ainakin joku vaihtoehto trenssille ja farkkutakille. Kuvissa näköjään on helmanauhat kiristämättä. Perheen miespuolinen muotinatsi henkilö ilmoitti, että niin ois oltaVa.


Mites muilla, joko on uskallettu pakata talvitakit pois?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» I bought a new spring overcoat last weekend. It has this 70's environmentalist feeling which I like, and wrinkly surface, as if it's already been around a lot. I treated it with a waterproofing liquid Nikwax to make it more useful. Now it's a great alternative for a trench coat or denim jacket.

2 kommenttia:

  1. Eiks ton vyötärönauhan kireenä pitämisestäki oo vähän niinku kaks koulukuntaa? Muistan kun mun siskon kanssa poistettiin väkivalloin jostain maiharitakista se vyötärökuminauha joskus teineinä. Nykyään must se vyötärönauha on ihan ok, tai oikeastaan se on aika sama onks vai eikö, jos kyseessä on maiharitakki!

    VastaaPoista
  2. Täs ei oo vyötäröllä kiristystä, pelkästään helmassa ja tos huppu-kaulusviritelmässä. Mä krymppaisin sen vyötärön takuulla, mutta se on aina hiukka hankala sen jälkeen laittaa kiinni semmonen takki.

    On tässä rotsissa yksi vikakin: vetska aukee vaan yhteen suuntaan eikä oo edes nappeja, että vois laittaa vaan vähän kiinni. :(
    Saiskohan tähän ite tehtyä napinlävet, ois tossa kone (mietin vaan, että onkohan tossa listassa tukikangas niin ei ehkä rupeis hapsottaan...)

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...