tiistaina, huhtikuuta 12

The one hundred

»»» English translation below
Tein siis viime viikolla lopulta kolme reissua Hulluille Päiville. Ensimmäisen saldo oli se yksi pölyjenpyyhkimishanska, toisen yksi kirja ja kassillinen ruokaa (ja kolmannen se yksi uus pirssi joka sais tulla jo!).


En käsitä tätä kansivalintaa, joka aivan kerää kaikki sormenjäljet. Koko pino oli yhtä törkeen näköisiä.

Lyhyen selailun jälkeen multa puuttuu ainakin seuraavat tyylinaisen olennaiset tykötarpeet:
Aviatorit ja Wayfarerit (sovitettu on, en hanki!), BlackBerry (rumia ja kömpelöitä eikä niitä vissiin edes myydä Suomessa. Sitäpaitsi mulle on tulossa duunista joku nokialainen.), rengaskorvikset (ei mulla ole reikiäkään), LWD, smokki, safarijakku, Puccia ja Missonia (jälkimmäisen huiveja olen kyllä katsellut sillä silmällä) ja omalla logolla varustetut kirjepaperit.

Sekä tietysti joku neljästä investointilaukusta;
LV Speedy (juu ei kiitos)
Chanel 2.55 (kehtaisin käyttää mutten laittaisi siihenkään omia rahojani)
Gucci Jackie O (mä en edes tiedä mimmonen tuo nyt sit on, mutten myöskään muista ikinä nähneeni Guccilla laukkuja joista tykkäisin. No niin, Googlettelun jälkeen sanon edelleen että ei kiitos!) tai
Hermes Birkin (no tietenkin).
Itse asiassa musta se Fendi jonka trokasin systerille viime vuonna on kaunein tähän mennessä vastaan tulleista logolaukuista. Enkä mä nyt ainakaan semmosta vois itelleni hankkia. Enää. Yksi perheessä varmaan riittää. Jos investoisin, niin se ois sitten Diorin Gauchoon.


Tuo Valid Passport on hauska rivi. Jostain muistan kuulleeni, että jenkeistä noin 3%:lla sellainen onkin.


Mites muilla, joko on pantu kirjepaperit tilaukseen? 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
 »»» I've been reading Nina Garcia's book and listing stuff I should obviously have to be stylish (Aviators, hoop earrings, something from Missoni and Pucci and Monogrammed Stationary. And a Gucci or LV bag).
Or not, I don't like those, except I'd like a Missoni scarf. Not sure about the stationary, either. Do you have Monogrammed Stationary???

I'd like to add, that Nina should have someone to pic a better material for the book cover. It looks disgusting.

3 kommenttia:

 1. No joitain noista on; esim. underwear... ja cashmere sweater, clutch, cocktail ring, cuff, umberella, turquoise jewelry, vintage... eli ilmeisesti kompuroin tyylin poluilla ainakin jotenkin eteenpäin.

  Todellisista merkkilaukuista on pomoni läksiäislahjaksi (hän lähti eläkkeelle ja myi firman, minä jäin) ostama Pradan laukku, kirpparilta löytämäni vintage-Celine (no Pradakin taitaa olla jo vintagea, sen verran monta vuotta tuosta on ) ja sitten Coachin ja Dooney & Bourken laukkuja, jotka ovat em. merkkejä edullisempia ja täällä huonommin tunnettuja.

  VastaaPoista
 2. Olispa kiva tietää mikä on valid passport? se blondimpi sys

  VastaaPoista
 3. ^^Joo, jenkkimerkkejähän ei taida Suomessa olla vielä juur muita kun Guessia. Paitsi nyt on tietty alkanut tulla esim. Stokkalle jotain MJ ja Korsin halvempia mallistoja. Pradan laukut on musta kyllä myös usein aika kivoja, ne on niin simppeleitä.

  Ei mulla ole tota coctailsormustakaan... mun vihkisormus on niin iso, etten oikeestaan koe tarvitsevani.

  ^blondimpi sys, se on voimassa oleva passi :D

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...