sunnuntaina, joulukuuta 6

Birthday party outfit - kolmikymppisillä edustamassa perhettä

Näin korkeavyötäröisiä housuja tuskin enää edes tehdään, mutta ne kyllä hämäävät jalkoihin mukavasti lisää pituutta. Nämä ovatkin yli 10 vuotta sitten hankittu ja paljon pidetty, kunnes unohtuivat kellariin. Ovat siis edelleen kuin uudet, mitä nyt yksi nappi puuttuu. En muistanutkaan kuinka mukavat ne ovat, lämpimät ja tuulenpitävät.


Paita on sen sijaan ihan uusi. Siinä oleva metallilanka saa sen kutittamaan vyötäröltä. Onneksi sinne voi laittaa aluspaidan.


I don't think they make high waists like this anymore but they do make my legs look a lot longer. I bought the leather pants over a decade ago and wore them a lot and then forgot I had them. And how comfortable they are, and warm. This shirt however is brand new and everything but comfortable. It tickles my waist. Pants & belt vintage, shirt HM, bag Marc by MJ, shoes Vagabond

3 kommenttia:

  1. Kyllä noita noinkin korkeita vyötäröitä on jo näkynyt, nimittäin sovitin yksiä farkkuja enkä oikein osannut olla niissä. Vaatii ehkä vähän totuttelua. Joka tapauksessa hyvältä näyttää vintagehousut! Käyttöön vain! Ja on varmasti totta tuo pituusvaikutus korkean vyötärön suhteen. Toimii myös hameissa.

    VastaaPoista
  2. Joo, nämä taitaa olla tulossa takasin pikkuhiljaa nämä korkeammat (vaikka olihan niitä tossa vuosi sitten just niitä superkorkeita). Musta joku Heidi Klum näytti jopa vähän huvittavalta sellasissa, kun niitä kinttuja on muutenkin metritolkulla. Multa nyt vaan sattuu puuttumaan pätkä tosta polven ja nilkan välistä, että on mitä pidennellä.

    VastaaPoista
  3. looking good in those pants

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...