lauantaina, joulukuuta 19

Oi onnea! - Sooooo happy!

Muutin Helsinkiin 90-luvun alkupuolella ja vähän sen jälkeen tutustuin Elinaan, jonka kanssa muutettiin samaan kämppään asumaan. Ihan kaikkea ei siitä ajasta voi edes muistaa, mutta Elinan nahkatakki teki unohtumattoman vaikutuksen, kun sitä jokusen kerran sain lainata.
Jokin aika sitten kävi ilmi, että takki on edelleen olemassa ja... niin, ei ole yhtään tippaa kadottanut charmiaan vuosien saatossa. Ja nyt se on täällä meillä ns. pitkäaikaislainassa. Turhakkeeksi jäänyt miniläppärini lähtee puolestaan Elinalle vuodenvaihteen jälkeen.

Koska tänään oli paljon vähemmän pakkasta kuin eilen, vein takin kanssani jouluostoksille.

t-shirt Icebreaker, flowers Only, cardigan Repeat, jeggings Kappahl, boots Army shop, scarf & hat handmade

PS. Jos olet koskaan vilkaissut tämän blogin ensimmäistä postausta, saatat huomata jotain muutakin yhtäläisyyttä kuin onnellisen hymyn...

I moved to Helsinki in -93 and became friends and roommates with Elina, who had this jacket I loved so much. A while ago turned out she still has it, unused and as cool as ever. So we traded, I'm delivering her my unused mini laptop. 
The weather today was less cool (than my new jacket) so I took it out for christmas shopping. 
PS. If you've seen my first post on this blog you may notice something more than just the happy smiles in common...

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava takki! Mun bikerkuume oli jo vähän ehtinyt laantumaan, mutta nyt ollaan taas vaihteeksi kuumemittari kainalossa..

    VastaaPoista
  2. Mä olen vuosien varrella hypistellyt näitä bikereita vähän siellä sun täällä, mutta niistä mikään ei vaan ole ollut se mun takki. Sen yhen korvikepusakan menin sitten jossain välissä hankkimaan, mutta saattaapi olla että sen käyttö tästä -> on aika vähäistä...

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...