maanantaina, joulukuuta 14

Oikea talvi - real winter?

Kirpsakka pakkassää. Ihan sama mitä pukee untsikan alle, tarkenee kumminkin.Talvikengiksi kelpaa mitkä tahansa nahkavuorilliset kengät kun niihin pukee Kangasalan sukkatehtaan alpakkasukat jotka on pesukoneessa huovutettu koosta 43 kokoon 37. Nämä "talvikengät" ovat ylioppilaslahjaksi v. 90 saadut bootsit, joista osaava suutari ystävällisesti lyhensi mulle varret viikonloppuna. Operaatio olisi Espoossa ollut 60 euron hintainen mutta maakuntamatkailuun yhdistettynä se tipahti puoleen. Aika kivat tuli vai mitä?-15 degrees but this coat keeps me warm, no matter what I wear underneath. I don't have "winter shoes", I just have these alpaca socks that used to be size 43. And a pair of boots my brother gave me when I graduated in 1990. Just had them remodelled to a bootie and I'm really glad I did!
coat Zara, cardigan Vila, scarf handmade, belt vintage, booties Levi's vintage


6 kommenttia:

 1. Mun pitikin tulla kysymään noista sukista, oletko sä itse siis ne huovuttanut pesukoneessa? Miten se käytännössä tapahtuu? Mistä noita ihmesukkia oikein saa? Ajattelin meinaan huomenna mennä ostamaan tuollaisia ihmesukkia muutaman parin :D

  VastaaPoista
 2. Loistavat buutsit. Ja tommonen päälle puettava makuupussi kelpais mullekin, nin lämmin.

  VastaaPoista
 3. HHih, tajusinkin mennä tuota linkkiä katsomaan ja vastaus selvisi, tilaus lähteekin asap matkaan :)

  VastaaPoista
 4. Sukissa on ohjeena käsinpesu, mutta kun ne tunkee koneeseen neljäänkymppiin ne huopuu just sopiviksi noin kolmessa pesussa. Niitä voi kyllä sen jälkeenkin pestä koneessa, eivät siitä sitten pienemmiksi muutu.

  Nooruska, mä kutsun tota toukkatakiksi koska kun sen laittaa kii näyttää ihan joltain ökkömönkiäiseltä :D

  VastaaPoista
 5. ohoo, hianot saapakset!
  itse asiassa ajattelin tulla mainitsemaan, että sun bloggerin profiili näyttäisi olevan sellainen, että sitä kautta ei pääse sun blogiin tai näe että sulla on oma blogi (en tosin tiedä oliko tarkoituksella), mutta ainakin sitä kautta löytäisi tännekin enemmän ihmisiä, kun blogisi löytyisi muiden blogikommenttienkin kautta (sillä tavalla ainakin itse usein tulee klikkailtua).

  VastaaPoista
 6. Kiitos tiiti! Pitääkin ihmetellä se kuntoon (mä saan nää vissiin poikkeuksetta jotenki sekasin nää säädöt aina kun meen klikkailee jotai rasteja johonkin...)

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...