perjantaina, joulukuuta 25

Joulupukille kiitos! - Thank you Santa!Lusikat ovat Kaj Franckin Scandiaa, jota sarjaa sisareni on kerännyt mulle jo aiemmin haarukoiden, veitsien ja kalaveitsien verran. Olin onnellinen, kun Mankell suostui jatkamaan vielä inhorealistista Wallander-sarjaansa. Rintaneula on itse valittu ja oikeastaan äidin nimpparilahjaksi antama, huivit anopilta ja kummitytöltä. Lahjakortti, jolla saan viimein tilattua sen hinkumani sovitusnuken on allekirjoittanut itse Joulupukki.
Lisäksi anoppi sponsoroi blogiristeilyäni ja lisäbonuksena appiukko lupasi laittaa auto(hko)ni kuntoon loppiaisen jälkeen. Onko mulla kenties maailman parhaat appivanhemmatkin vai tä!!
Scandia spoons were designed by Kaj Franck in the 50's and my sister has previously collected me forks, knives and fish knives. Mankell made me very happy by writing another book of Kurt Wallander, swedish policeman whose life is never glamorous. The brooch is from my mom and selected by me, actually a gift on my nameday, scarves from my mother-in-law and our godchild. The gift voucher was signed by Santa himself and entitles me to purchase the mannequin I've been wanting so much.  
As an added bonus, my mother-in-law sponsors my blogger cruise in January father-in-law fixes my teenage car(ish) after the holidays and saves me another 500 euros. Do I have the gratest in-laws as well or what!!

Meille on näköjään helppo sisustaa joulu, muutama kynttilä ja pari liinaa melkeinpä riittää.
It seems it only takes a few candles to make our home look festive.Ja sitten tämän vuoden joulumekko
skirt homesewn, shirt Olymp, cardigan Gosha, brooch my Mom made in the 50's, scarf as belt HM, boots secondhand


Mites muut, saitteko kivoja lahjoja?
Howabout you, did you get nice presents?

9 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua! ^^ Kiva juttu, että lahjat olivat sielläkin mieleisiä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana joulutytön asu!!!Mankellin kirja kelpaisi kyllä tännekkin:)
  Rauhallista joulunaikaa!

  Nuheila

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt! Äsken herkuteltiin mm. kinkulla ja lanttulaatikolla ja rosollinkin tein (mehän oltiin anoppilassa eilen) ja nyt ruvetaan katsomaan Dream Girlseja telkkarista :D
  Ja sovitusnukketilaus on kanssa laitettu jo vetämään...

  VastaaPoista
 4. Asuntosi on kivan jouluinen, mekko samaten! Toivottavasti jouluaattosi oli kaikinpuolin mahtava :)

  VastaaPoista
 5. Thanks LTF :D

  Kiitti Daniela, me kyllä viihdytään täällä kanssa, ja ihme kyllä, tuo sohva ja tuolit ei muuten näytä yhtään niin jouluisilta.
  Eipä ole ollut valittamista tässä(kään) joulussa ;D

  VastaaPoista
 6. Hehe, mä katoinki sen Miami Vicen uuintafilmatoisoinnin jossa oli COLIN FARREL ;D Oli aika huono x) En kyl muuta odottanukaa :D

  VastaaPoista
 7. Maria, me pistettiin se kovalevylle jolla on jo tusinan verran muitakin (ilmeisen parempia leffoja) odottamassa sopivaa katseluhetkeä. Mä en kanssa aseta kovin korkeita odotuksia tuolle MV:lle... mutta DG oli kaunista kuunneltavaa (ja ihan ok muutenki jos tunsi aikakaudet. Muuten se kyllä ois ollut tosi sekava).

  VastaaPoista
 8. Haha joo, meillä olis kans digiboksin levy kuumana kaikesta mitä on viimesen puolen vuoden aikana tullu "nauhotettua" :D Niitä sit aina joskus koittaa katella pois.. :P

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...