maanantaina, joulukuuta 28

Kerroksia - Layers

Sallan farkkupostauksen innoittamana pistän jalkaan farkut ja lähden kylille. Kuvassa ensimmäinen eilisistä alelöydöistä: argyle-neuletakki (100% puuvillaa) Lindexin lastenosastolta, joka on mun uus suosikkikauppa ;D. Mulla ei ole koskaan ollut tällaisia ruutuvaatteita, että oli se jo vissiin aika? (Kappas, mulla on myös uusi leuka? JiiHaa!)
Kerrospukeutumisen pitäis tehdä aleshoppailusta miellyttävämpää, oisko kenelläkään mitään muita hyviä vinkkejä paitsi "pysy kaukana niistä miinusihanmitävaan-tauluista"?
Salla listed some examples of how to wear jeans without looking boooooring. So I'm wearing jeans today and first one of my Lindex Kids finds from yesterday, argyle cardigan -my first ever. It was about time? (My my, I have a new chin as well, JiiHaa!
Layering should be a smart choise for sales shopping, make it more comfortable. Any other great tips, other than "stay away from alla those minuswhatever%-signs"...?Jeans & belt Only, cardis Lindex & Repeat, necklaces from Mom&Dad, Sys & Godmother, boots Vagabond, blazer Hubby's, scarf handmade, bag Rizzo

10 kommenttia:

 1. Lastenvaateosastoilta voi tehdä hyviä löytäjä. Hyvä kun ne koot on yleensä 170cm asti ja esim. Seppälässä usein sen verran kookkaita, että vastaa aikuisten puolella jotain M-kokoa. Mutta ne kaikkein söpöimmät mekot on aina harmi vaan tarkoitettu alle kouluikäisille.

  VastaaPoista
 2. Hauskat nää kuvat-vaatteet lisääntyy kuva kuvalta:)))Kiva asu!

  Nuheila

  VastaaPoista
 3. Jep, ja mä olen nippanappa päälle 160 cm ja jopa 164 cm vaatteet on usein mulle suuria (noniinno, tykkään kyllä naftista). Kerroksiin pukeutuminen oli kyllä viksu veto, meinaan vaikka niitä välillä vähenteli, niin silti pukkasi hikeä -varsinkin Stokkan vaateosastolla. Josta ei sitten edes löytynyt yhtään mitään.Zarasta mä sit käännyinkin ovelta ympäri, ei niin mahtavaa alevaatetta olekaan, että jaksaisin jonottaa siellä sadan muun ihmisen kanssa!

  VastaaPoista
 4. Asu näyttää kauniilta, ja tuo farkkujen sävy, täydellinen! Mulla oli joskus levikset, jotka kuluivat tuon värisiksi ( ja lopulta ne olivat kyllä vieläkin vaaleammat..), mutta ne ikävä kyllä hajosivat totaalisesti käsiin :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos Salka :D Mulla tuppaa kaikille farkuille käymään niin, että väkisin yritän pitää niitä koossa vaikka sitten jeesusteipillä. Tai se vaihtoehto b on se, että ne päätyy parin käyttökerran jälkeen kierrätykseen, kun ei vaan iske.
  Farkkujen osto on oikeesti maailman vaikeinta hommaa!

  VastaaPoista
 6. Lastenosastoilta shoppaileminen on kivaa ;)
  kerrokset näyttää hyviltä!

  VastaaPoista
 7. Voi ei. Mitä sulla on päällä? Innostuit vähän tarjoustalossa? Mitä jos satsaisit vähän laadukkaampiin vaatteisiin ja yhdistelisit niitä vähän harkitummin? Pidä lompakostasi kiinni alelaarien äärellä, ja keskity vaatteisiin, jotka pukevat sua :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi maiju, tarjoustalosta olen ostanut joskus kyllä lankaa ja peilin, mutten muistaakseni vaatteita. Ja juuei, en kauheesti jaksa harkita ja jahkailla pukeutumisen kanssa, sillä missioni on tehdä omasta päivästäni fab ja siihen kuuluu olennaisena osana rennot fiilarit ja niukat hiilarit. :D

  VastaaPoista
 9. PS. jos jaksat pysyä kuulolla, niin ehkä niitä laadukkampiakin vaatteita tänne joskus saadaan! Se, että sopiiko ne mulle, on tietysti makuasia.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...