keskiviikkona, joulukuuta 16

Kassialma osa 2 - bag lady part 2

Viisi suosikkia joihin mahtuu sitten vähän enemmänkin tavaraa  - five medium size favouritesBottega Veneta on ostettu Ruutu-Rouvasta, koska se sopi niin täydellisesti yhteen mekkoon. Ja sittenhän se on sopinutkin vähän siihen sun tähän tilanteeseen -paitsi kesäkuumalla. Se nimittäin päästää väriä, mokkaa kun on.
My secondhand Bottega Veneta was perfect companion for A dress and later on for so much more. Except in the summer when the colour runs :(
70-luvun törkyhalpa kirppislöytö Salosta. Ja päivä oli muutenkin ihana ja onnistunut.
Vintage find of the 70's from flea market for a price of a caffe latte. And the day was wonderful in every way.
Voi kun olis kesä niin tämä Converse ois käytössä kaiken aikaa. Suhteellisen täydellinen festarikassi, sillä siinä on kolme vetskataskua ja vesilammikoita kestävä tossupohja.
If only it was summer, I'd be using this all the time. With 3 zipper pockets and the sneaker bottom it's simply perfect for any rockfestival. You didn't know it's always raining?


PlanB on nähty asukuvissakin. Marimekkomuotoilun ja kasaripunkin yhdistelmä. Huomaa systerin antama Enkeliheijastin.
PlanB bag is trashion and I really like the Marimekko shape and the 80's punk feeling it adds to my outfits.Desigual oli viime kesän rakkautta ensi silmäyksellä -kassi, jolla saa mustiin asuihin eloa. Ja valkoisiin. Ja keltaisiin. Ja... oho, tässähän on kaikki värit (no joo, olen kyllä suuri Gaudí-fani myös). Sivutaskusta hukattu niin autonavaimet kuin lompakkokin ja kaikki löytyi. Sitä kutsutaan tuuriksi. Lämpimiä muistoja tähän kyllä liittyy muitakin, Espanjasta tietysti (oisittepa nähneet ne hauikset ja Silmät jotka loistivat kun saimme täydellisen selonteon espanjalaisista viineistä -espanjaksi tietysti).
Love for the first sight and contains all colours. Has brought me tons of luck (I first dropped my wallet from the side pocket and got it back. And a week later car keys. And got it back, too!). Also reminds me of the fabulous sun of Spain (and some other fabulous stuff like biceps and the shine in the eyes with impeccable lecture of spanish wines -in spanish).


Ja sitten se pakollinen loppuhuipentuma, eli kysymys:
pitääkö mielestäsi laukkuun mahtua puoli omaisuutta vai pärjäätkö vähemmälläkin?
Do you think that a "daybag" should be kitchen sink size?

4 kommenttia:

 1. Kaikki laukut ihania! Varsinkin "tennarilaukku" <3

  Ennen en tarvinnut isoa laukkua mutta nyt olen jotenkin kallistumassa isomman arkilaukun puoleen... pitäisi ehkä karsia kamamäärää radikaalisti ;)

  VastaaPoista
 2. Pitää mahtua puoli omaisuutta! Ihania laukkuja.

  VastaaPoista
 3. Oi, mistä toi conversen keltanen laukku on? ;o Järjettömän sulonen!

  VastaaPoista
 4. converse on hommattu messumatkalta Barcelonasta pari vuotta sitten. Näin niitä siellä kyllä vielä viime kesänäkin.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...