perjantaina, helmikuuta 11

Alelöytöjä - Sales

»»» English translation below
Eilen esitelty huivi ei suinkaan ollut ainoa ostos Seppälästä. Koska mun musta siisti nahkahanskapari erosi vastikään, sillä toinen heistä mitä ilmeisimmin karkasi Nooruskan lapasen matkaan, ja kaiken kukkuraksi onnistuin turaamaan ruskeat mokkahanskani bensaan, joka haju tunnetusti pysyy kuin tauti, mulla oli selkeä tarve käsineille. Mikäs sen mukavampaa kuin maksaa niistä vain puolet hintalapun hinnasta!


En kyllä muista, että mun olis ikinä tarvinnut maksaa mitään täyttä hintaa, nimittäin jos käsi on lasten kokoa, niitä jää aina myymättä. En muuten ole ehkä vuosiin shoppaillut Seppälästä näin paljon...?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» The scarf you saw yesterday wasn't the only find I made at Seppälä. My better black leather gloves separated a while ago, probably because one of them most likely ran away with Nooruska's mitten, and then I managed to ruin my brown suede gloves with gasoline so there was a genuine need of new ones. The fact that they only cost a half of the price doesn't hurt. But that's pretty much always the case, since my hand is so tiny. There's always, always leftovers.

2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu niihin hanskoihin sappisaippuaa?

    Kateltiin noita Seppälän hanskoja Pepsin kanssa, teki mieli ostaa mutta totesin että pitää käyttää entisiä. Pieni naputus: kaikissa malleissa ei kokoluokitukset vastanneet toisiaan. Mun kädet on normaalisti kokoa M ja jossain mallisssa M istui loistavasti, toisissa ei mitään toivoakaan. Mut joo, laatu oli ihan kohdillaan!

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa hanskat jäi yöksi autoon ja pakkanen oli lähestulkoon hävittänyt hajut niistä. Sikäli kertakaikkisen mahtava juttu, ettei noissa vaaleissa ainakaan tarennut aamulla, näpit oli umpijäässä kun rattiin koski :(

    Saavat siis odotella vähän lenseempiä kelejä nämä!

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...