keskiviikkona, helmikuuta 16

Tyttöhöttö - Girly stuff

»»» English translation below
Tämä asukuvien saaminen on vähän haasteellista muun muassa siksi, etten aina edes tule kotiin samoissa vetimissä joissa olen lähtenyt liikenteeseen aamulla. Joogan tai muun jumpan jälkeen puen ylle lähinnä välttämättömän, esim. joogakassissa mulla on aina villainen aluspaita ja pitkikset, jotka tuntuu parhailta nihkeellä iholla ja pipohan on ihan välttämätön varuste hikiseen päähän, kun mä siis käyn aina vasta kotona suihkussa. Siitä ei sitten oikein enää kuvattavaa jää (ts. ette halua nähdä!)...

No mutta tänään on treenit vasta seiskalta ja kuvaaja tuli kotiin valoisan aikaan (ja on sitäpaitsi ripustanut mun kameranjalkaan jotain laskettelukamoja kuivumaan...). Tyttöpäivän vaatteista tuo lintukuvioinen paita on ihan uus, Henkkikseltä. Semmonen hurahdusvaate.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» One of the reasons I don't get so many outfit photos anymore is that I go to the gym or yoga after work. And when I leave there, I only wear the necessary so I don't catch a cold while coming home to shower. But today I'll go training at 7 pm and my photographer came home early, too. Birdy print tee is new, from H&M. It kinda hit me, ya know.  

2 kommenttia:

  1. Mikä kamerajalusta sulla on ja kuinka korkea se on? Mun pitäis kans hankkia joku...

    VastaaPoista
  2. Tää on Manfrotto 7322YB, ostin stokkalta, maksoi muistaakseni noin 80 eur. Kameran kiinnitys on muka ihan vääränlainen (ei ole mikään pikalukko vaan semmonen tavallinen ruuvattava). Tuolla on kuva ja muut tiedot tästä, näkyy olevan 119 cm korkea:
    http://www.manfrotto.com/product/0/7322YSHB/_/Compact_Micro_Ball_Head_Tripod_WLeg_Angle_Selectors_and_Bag

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...