tiistaina, helmikuuta 15

Tiistain kootut - Tuesday

»»» English translation below

 • Mä vietän Lily-palstallani koruviikkoa.
 • Olenko jo hehkuttanut karvasaappaitani? Jos en, niin kerrottakoon nyt, että selvisin niillä vielä tämän aamun -22°C:een pakkasessa hyvin ilman sukkia. Ja että se toinen pari muuttaa kesäksi autoon, jossa ilmastointi aina jäädyttää mun varpaat. Tai ehkä työpaikalle jossa on todennäköisesti saman tyyppinen ongelma.
 • Rakas Puolisoni vietti viime viikon Alpeilla ja toi mulle tämmösen mukin. Tämä on ihan mieletön! Oikeesti suljettava kansi ja kaikki. (Sen lisäksi että tämä oli eka kerta kun saan tuliaisina mitään muuta kun suklaata tai pahanmakuista viinaa). Mä rakastan hyvää kahvia ja tällä varmistetaan se, että saan sitä aamuisin yhden kupillisen sijaan kaksi. Jeee!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» My Hub brought me this insulating mug from the Alps. It's awsome! The lid actually closes and everything (and this is the first time I get some other souvenir than chocolate or some disgusting booze from his trips). I love good coffee. This ensures I now get two cups of that in the morning instead of just one. <3
BTW, did I already say I <3<3<3 my new Whoogas like crazy. Yep, no socks required!! (And it's minus Fahrenheits here, can you imagine!!) I'm so not going to give up the second pair. I'll wear them in the airconditioned car and office next summer!

2 kommenttia:

 1. Ihana tuliainen! Ihanat Alpit, aah, varsinkin se Italian aurinkoinen puoli =) Suosittelen Livignoa, jos joskus menette uudestaan. =)

  VastaaPoista
 2. Me ollaan menossa kesällä Italiaan, mutta mennään Amalfiin (muistaakseni), ollaan vuokrattu sieltä porukalla talo viikoksi.

  Mä en ole käynyt tuolla Alpeilla kertaakaan, tuo Miekkonen siellä ravaa vuosittain poikien reissuilla. Ne haiseekin aina niin pahalle kotiin tullessaan, etten välttämättä ehkä haluiskaan mukaan... LOL

  Kuulemma siellä vois käydä myös kesällä (mua tuo lumi siis juurkaan kiinnosta), ja ehkä jopa ihan kahestaan... saa nähdä, never say never :D

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...