torstaina, helmikuuta 17

Testattu Biotherm Skin.ergetic -seerumi

Evita-lehden Facebook-sivulla etsittiin testaajia Biothermin uudelle Skin•Ergetic -naamarasvalle ja minä tietysti vanhana partiotyttönä olen aina valmis auttamaan -etenkin jos kyseessä on väsymyksen merkkejä poistava, luonnollisista ainesosista valmistettu tuote. Tässä tapauksessa prosentuaalinen osuus on 99 ja nyt herääkin kysymys, että mitä se yksi prosentti oikein on???


Pakkauksesta löytyy pullo, pipettikorkki ja tuollainen muovinen kapseli, joka ensin ruuvataan pullon suuhun, jolloin parsakaalista värkätyt tehoaineet hulahtavat pulloon (ilmeisesti jonkin sortin jauhe). Käyttöohje ei ole maailman selkein ja minä taisin nyt mennä ravistamaan pulloa väärän korkin kanssa, mene ja tiedä. Pipetillä tätä kuitenkin annostellaan ja olen levitellyt pari pipetillistä ainetta koko naamaan silmänympäryksiä myöden ja kaulalle kanssa nyt parisen viikkoa kerran tai kaksi päivässä, päivästä riippuen.

Aineessa on ihana tuoksu, kosmetiikaksi suorastaan huumaava. Oma ihoni ei tämän lisäksi muuta rasvaa tunnu kaipaavan, vaikka ohjeessa neuvotaan levittämään päälle päivävoidetta. Se luultavasti maksaa saman verran kuin tämä, Stokkalla katselin, että tämän seerumin hinta liikkuu päälle kuudessakympissä.

FB-keskustelujen mukaan käyttäjien kokemukset ovat tosi hyviä. Yhtenä aamuna itsekin jätin laittamatta silmänalusiin valovoidetta kun ei tuntunut tarvitsevan, mutta se oli sittenkin tilapäistä. Jotkut ovat saaneet naamaansa näppyjä ja yhdistäneet ilmaantumisen tähän seerumiin, mutta mun naamani ei ole ollut moksiskaan. En siis voi sanoa myöskään, että tällä olis ollut joku mahtava vaikutus ihon kuntoon (ehkä kaksi viikkoa on liian lyhyt aikakin), mutta tuotetta on toki miellyttävä käyttää. Koska vastaavia (ja jopa 100% luonnollisista ainesosista valmistettuja) tuotteita saa huokeammallakin hinnalla, en luultavasti ostaisi tätä tuohon hintaan itse. Sen verran olen pihi.

Mutta se tuoksu on kyllä huumaava...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...