sunnuntaina, helmikuuta 13

Etsy-kaupassa uutta - My Etsy store

»»» English translation below
Mainostanpa nyt, että Etsy-kaupassani on taas yhtä sun toista uutta (vanhaa). Varsinkin noi sandaalit on tosi upeet, kannattaa olla nopea!
PK-seudulla voi muuten säästää toimituskulut silleen, että tulee noutamaan ostokset jostain näppärästä paikasta. Ota yhteyttä tuolta kaupan kautta sillä contact-napilla niin tiedän pistää artikkelin varaukseen jos ruvetaan junailemaan jotain!

Olen muuten valmis neuvottelemaan noiden alla olevien mekkojen hinnasta jos niille olis löytymässä todella hyvä ja rakastava koti. Ovat 20-luvun lopun/ 30-luvun alun käsityötä, raidallinen silkkiä, yksivärinen villakreppiä, upeassa kunnossa molemmat. Ne vaan ovat mulle niin valtavan kokoisia, että niissä kärsisi jo mallikin, jos alkaisin pienentää. Laittakaahan sanaa kiertämään jos tunnette jotain suunnilleen oikean kokoisia vintaasifaneja!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» I finally managed to get some new photos for my shop, so there's some new (old) and pretty fabulous stuff for change, such as these dresses from the 20's and the sandals from the 70's.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...