tiistaina, heinäkuuta 5

Bleiseri hakusessa (taas)

Tällä kertaa mulla ois tarvetta mustalle perusbleiskalle, mitä se sitten mahtaakin tarkoittaa... Tietysti ois kiva löytää sellainen alennusmyynnistä, joten selailin vähän noita nettikauppoja.

Mitä mieltä te ootte, onko tuo Dieselin ruttujutska "perusvaate"? Vai onko se taas liian saman tyyppinen kuin mun pitkä takkimekkoni (mm. täällä)...

Olisin tänä kesänä jo muutamaan otteeseen tarvinnut villatakin sijaan jotain muuta yläosaa mun turkoosien chinojen kanssa. Tumma sininen menee, mutta luulen, että musta ois parempi. Mun liituraita on sen verran harmaa, että sitä ei ainakaan voi yhdistää kirkkaisiin housuihin.

Kirkastin noista vähän keskisävyjä, joten näyttävät harmailta kaikki. Ovat kuulemma silti mustia.
Tietty myös jos ootte nähneet jossain "mun näköisiä" jakkuja niin vinkatkaa!

6 kommenttia:

 1. En ole tainnutkaan ennen kommentoida mutta tässä lähtee :) Tuo Dieselin on tosi kivannäköinen, tekee jo melkein itsellänikin mieli -maltan vielä pysyä vilatakeissa kuitenkin ;) Mulla on Nellystä niin huonoja kokemuksia että tuskin sieltä enää tilaan... mutta ehkä he saavat homman kasaan jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 2. Kerta se on ensimmäinenkin :D
  Kuulisin tosi mielelläni lisää noista sun Nelly-kokemuksista!
  Mä en ole sieltä koskaan tilannut mitään ja ainakaam mun mielestä niiden nettisivut ei ole kovin näppärät (tai sit mä olen vaan niin blondy). Kauheen suosittu nettikauppa se on kumminkin...

  VastaaPoista
 3. Hei Eveliina! Minäkin liputan Dieselin bleiskan puolesta. Olen tilannut Ellokselta aikaisemmin paljonkin, eikä minulla ole valittamista nettisivujen, toimituksen tai asiakaspalvelun suhteen. Samoin palauttaminen on helppoa. MUTTA vaatteiden laatuun ja hinta/laatu-suhteeseen en ollut tyytyväinen. Moni asu näytti kuvassa todella hienolta, ja livenä olikin aikamoinen ruttu. Suuri osa paketin sisällöstä menikin aina takaisin palautukseen.

  Nykyisin ostan mielummin kaupasta. Säästän postikulut ja postista hakemisen ja palauttamisen vaivan, ja saan heti sovittamalla oikean kokoisen, näköisen ja laatuisen.

  Kun on ylimääräistä aikaa, poikkean Stockmannin Outlettiin, sieltä olen tehnyt löytöjä.

  VastaaPoista
 4. Enpä oo tullut edes ajatelleeksi tota Stokkaa, vaikka mä olen siinä ihan vieressä töissäkin.

  Kävin piruuttani sovittamassa Gerry Weberin bleiskaa ja se ois ollut kyllä justiin oikeen kokoinen, pituinen ja mallinen. Jotenkin mua se kuitenkin tökkii (100% polyesteri vs. hintalappu ja) se merkki... en ehkä ole henkisesti valmis pitämään keski-ikäistyville tarkoitettuja mallistoja?

  VastaaPoista
 5. Hmm, lyhyesti: ystäväni sai TODELLA tökeröä asiakaspalvelua meilillä jonka takia jätti koko tilauksen tekemättä. Itse tilasin kumpsut työlle ja olivat väärän kokoiset. Niitä oli tilaushetkellä kokoa 30 ja 33, ja tilasin koon 30. Minulle kuitenkin tuli koko 29... eli epäilen että ovat kokeilleet kepillä jäätä kun varastosaldot olleet pielessä ja kokoa 30 ei ole enää ollut. En voi edes vaihtaa, sillä kumppareiden saavuttua, ei niitä ollut enää ollenkaan. Enkä edes viitsi palauttaa kun en tiedä miten putkeen sekään sitten menisi. Ja joo, nettisivut ovat mielestäni aika tökeröt.

  VastaaPoista
 6. Tosi tympeä juttu aina nuo väärän kokoiset lähetykset! Voihan toki olla, että kenkälaatikko on ollut väärässä pinossa eikä varaston keräily useinkaan tarkista semmosta, kunhan heittelevät kärryyn. Ihan ot:nä tuli mieleen, että tollasessa varastossa ei ainakaan kannattais pitää kenkälaatikoita kokojärjestyksessä vaan esim. parilliset koot vierekkäin ja eri hyllyssä parittomat. Luulen, että sekoittumiset vähenis kummasti (sikäli mikäli siitä on kyse).
  Nythän Nellyllä on ilmaiset postikulut ja palautus, joten vähän olen tässä arponut sitä Dieselin rotsia. Että jos sovitukseen tilaisin... Mulla on se etu myös, että voin laittaa toimitukset työpaikalle, ei tarvi erikseen postiin ajella.
  Kirjoittelen sitten kyllä varmasti kokemuksistani täälläkin, on ne sitten mitä hyvänsä...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...