perjantaina, heinäkuuta 22

Hääpäivän viettoa

Käytiin ostamassa uus mikroaaltouuni ja sitten mentiin Matinkylän uimarantaan kahville ja jätskille. Puolikas pallo kuningatarjädeä riitti mulle hyvin, onneksi Puolisolle kelpasi loppu. Olen sanonut, että syöminen kannattaa lopettaa siinä kohdassa, kun ruoka lakkaa maistumasta ihanalta. Jäden kohdalla se hetki tulee mulla nykyisin yllättävän nopeesti, vaikka kyllä mä muksuna taisin sitäkin syödä vaikka ämpärillisen kerrallaan. 


Leikkasin näistä housuista aamulla itselleni uudet farkkushortsit. Oli hauska huomata, että ne on jalassa saman kokoiset kuin ostohetkellä, kun olen ollut viitisen kiloa kevyempi. Ennen mulla kertyi paino aina pelkkään kankkuun, mutta näköjään kuula toimii paremmin kuin hyvin!


Kotona sain päähäni raastaa noista sitten vähän lahkeensuita. Siihen hommaan siis tarvitaan raastinrauta, lankunpala ja maalarinteippiä, jolla nypitään roskat lattioilta, housuista ja paidasta.


Illalla laitoin ruokaa ja juotiin vähän samppanjaa ja se Italiasta tuotu viini. Ruokakin oli vähän italialaisvaikutteista (salaatti maustettu tuliais-sitruunaisesti ja liha erikseen tarjoiltuna), paitsi ehkä juustokastike. Sulatin siihen palan Kreiviä ja toisen palan mustaa Koskenlaskijaa tilkassa maitoa. Kun pihvit oli paistettu kaadoin juustonesteen pannulle ja kiehautin hetken kasaan. 
Mausteita ei tarvitse enää lisätä. 


Kahdestoista vuosi alkoi nyt sitten kuivasti: mieltä on taas vedet poikki täältä talon yläkerroksista. Ulkoseinässä olevasta hanasta voidaan hakea ämpärillä, että saadaan vessa vedettyä... 6 kommenttia:

 1. yhteinen hääpäivälahjako mikroaaltouuni;?sys

  VastaaPoista
 2. Noh, ehkä se oli semmonen välttämättömyystarvike, kun edellinen irtisanoi sopimuksensa toissapäivänä...

  VastaaPoista
 3. Onko tuo paita niitä GT:n pellavapaitoja? Vai niissä taisi olla lyhyte hihat? Mutta hitsit, kun alkoi tehdä mieli tuollaisen tyylistä paitaa, olis nimittäin perfect farkkushortsien kanssa!

  Ja hääpäivän viettäminen on kuulostanut kivalta :)

  VastaaPoista
 4. Tämä paita on viime kesän Ranskan reissulta. Niissä GT:n paidoissa on joo lyhyet hihat. Oon muuten tällä viikolla käynyt useemmassakin GT:ssä enkä löytänyt niitä lisää enää mistään...

  VastaaPoista
 5. Miten musta tuntuu et teil on aina hääpäivä?:D

  VastaaPoista
 6. Nii onki... (tai sit me ollaan muuten vaan kovia bilettämään ja aina samalla kaavalla: mikro, ruokaa...)

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...