tiistaina, heinäkuuta 26

Vapauta sisäinen hippisi

Mulla oli pitkästä aikaa sopiva rako kirpparirundiin. Kävin ensin Matinkylän Kierrätyskeskuksessa, sinne on tullut Plan B -osasto. Aika... miten sen nyt sanois... taiteellisia viritelmiä ovat saaneet aikaiseksi siellä pajalla. Kierkessä on rekkitolkulla 20 snt vaatteita ja näytti olevan tosi paljon kaikkee ihan hyväkuntoista peruskamaa, eli paitiksia, farkkuja ym. sekä muun muassa ehjä mokkatakki ja useempikin farkkurotsi. Yhteinen nimittäjä niille näyttää olevan koko, ovat kaikki lähinnä 34-36:a.

Tällä kertaa en ostanut sieltä kuitenkaan mitään, tweed-bleiseriä katselin, muttei ollut mun kokoista edes sovitettavaksi. Siispä suunnistin Soukan Fidaan jossa on ollut aina aika kivat apajat. Eikä sieltä tarvinnut tyhjin käsin lähteä, nimittäin mukaan tarttui tällainen lapsuusmuisto, kietaisuhame. Äidillä tosin oli semmosia pitkiä eikä tällaista superduper-trendikästä midimittaa.


Tämä on jonkun itse ompelema, kuosin nimi on Gardenia ja suunnittelija Marjatta Metsovaara, tekstikin löytyy sisäpuolelta. Musta tässä on ihana väritys! Voisin kokeilla syksymmällä pitkien saappaiden kanssa, mutta minkä takin tähän yhdistäis? Nahkapusakan poolopaidalla ehkä?

4 kommenttia:

 1. Hieno hame! Ja mä niin näen kans sen, kuinka hyvin se sopii saappaiden kanssa, lisäksi vielä just esim. se poolo, tai muu napakka paita ja avot! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on vahva tunne, että musta kehkeytyy tänä syksynä vielä semi-mekkotyttö...

  VastaaPoista
 3. toi on mun mielestä sitä samaa kangasta kun mamman ne takaseinän verhot oli? sys

  VastaaPoista
 4. Saattoi muuten hyvinkin olla, vois tarkistaa jostain valokuvasta!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...