maanantaina, heinäkuuta 25

Hellettä piisaa

Vaan ei mun toimistossa.
Kahden tunnin töissä olon jälkeen aloin jo aivastella. Sitten kääräisin mukana olleen villatakin kaulan ympäri ja pistin duunissa roikkuvan bleiserin niskaan sen tilalle.

Huomiseksi mulla onkin nyt sit tällainen Pieces-rinkula.
Se oli heräteostos, menin vaan hakemaan Stadiumista lisää semmosia Salming XXL -rannepantoja (jos nostatte kuulaa niin nuo on ihan parhaita!), kun pitää niitä välillä taas pestäkin.


Ahisti myös pukea farkut jalkaan, kangashousut on näköjään molemmat ihan rutussa. Piti muuten kertomani niistä Zaran turkooseista, että meinas käydä hieman ikävästi niiden kanssa: olin pitänyt koko päivän toimistolla semmosta pitkää neuletakkia päällä, mutta iltapäivästä otin sen pois kun lähdin kotiin. Jossain siinä lähdön päihin sattui sormi osumaan takasaumaan ja sujahtikin siitä läpi, hupsis.
No, siellähän se reikä oli ollut onneksi takin alla suojassa ja kun kotona rupesin sitä korjaamaan koko takasauma olikin enää muutamasta kohdasta kiinni! 

Luulenpa, että jos ikinä enää ostan Zarasta housuja, niin ompelen ne varmuuden vuoksi uudelleen itse... 

Ai niin, oon tänään ollut jotenkin erityisen tyytyväinen tähän tukkaan.
Muistatteko ne Merin lähettämät tökötit? Niistä tuo Souffle on aivan loistavaa ainetta tämmöseen karkeaan ja kuivaan tukkaan (löytyy Bobstylen lisäksi mm. lookfantasticista)!

Annostelun kanssa saa olla aika varovainen; tämä tuntuu käsissä rasvaiselta, muttei enää hiuksissa jos malttaa laittaa vähän. Välillä olen puhaltanut hiukset föönillä kuiviksi, välillä antanut kuivahtaa itsekseen ja lopputulos on ihanan pehmeä ja taipuisa, muttei sellainen säkkärä. 

Fanitan ja suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...