sunnuntaina, heinäkuuta 17

Terkkuja Hangosta

Vietettiin vähän rantaelämää viikonloppuna. Puoliso lähti kitesurffailemaan kaverinsa kanssa ja mä pakkasin auton perään tietysti kuulat.

Hanko on kyllä älyttömän makee paikka, paitsi tietysti sateella se on yhtä ankea kuin kaikki muutkin kylät. En ollut koskaan ennen käynyt siellä, mutta hyvin voisin mennä toiste. Jos vaikka paistais aurinkokin, voisin kuvailla niitä Villoja ja satamaa ja ties mitä.

Käytiin yhdessä sataman makasiineissa toimivista kuppiloista syömässä (tais olla nimeltään Makaroni). Listalla oli pastoja, sekä yksi salaatti, otin sen. Illalla kun oltiin saatu pojat houkuteltua pois vedestä mentiin vielä Pirateen pizzalle. Suosittelen lämpimästi!! Täytettä on niin paljon, ettei haittaa vaikkei pohjaa söiskään.


Saatiin olla melkolailla keskenämme Bellevue-biitsillä, viereisellä kasinon rannalla oli kyllä uimareitakin vaikka keli oli siis pilvinen ja tuulinen ja puoliltapäivin ropsi vettäkin.


Tässä on Sulo, 9 viikkoa, ranskanbuldoggi, joka tuli iltapäivästä viihdyttämään mua omien viihdytysjoukkojensa kanssa.


Rantaan ei kait ois saanut viedä koiria, mutta mä ehdotin, että jos jotakuta häiritsee sanotaan, että Sulo on lelu ja me voidaan ottaa siitä patterit pois.

Oltiin yötä Lappohjassa Sjömansro:ssa. Suunniteltiin uutta teeveesarjaa. Sen nimi ois "Me pilkkijät". Pääosanesittäjällä ois pilkkihaalari tai vaihtoehtoisesti tommonen onepiece kuten kuvassa. Sivuosat pilkkivät baaritiskillä kaljamuki kourassa.


Nyt pakkaan uudelleen kassin ja lähden jatkamaan lomailua Turkuun.
Palataan!

4 kommenttia:

 1. Miten kauan oot Turussa? Mä tulen sinne vasta seuraavalla viikolla :(

  Ihana koira! Tuitui! Pieni patterijyrsijä (que?) ♥

  VastaaPoista
 2. Olen vaan pari päivää (ainakin tällä tietoa...) Tiistai-iltana ois tarkoitus ajella kotia kohti. Loppuviikon suunnitelmat meillä on vielä auki, mutta ulkomaille mulla ei ole nyt mitään hinkua.

  Sulolla on naskalinterävät hampaat ja se toden totta järsii ihan kaikkea mitä kohdalle sattuu. Paitsi kuulia. Oiken tyrkyttämällä yritin, mutta ei :D

  VastaaPoista
 3. Pikku Sulo on ylisuloinen. <3

  Tincali on taaksejäänyttä elämää. Olen aloittanut uuden blogin, joten tulehan moikkaamaan minua uuteen maailmaani!

  http://furiahz.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...