tiistaina, helmikuuta 16

Aika jakaa taas palkintoja - Awards - Premios

Haluaisin jakaa Suvi Award -palkinnon Plastic Bag Mind:n Pepsille, jota seuraillessa on kuin katselisi itseään 20 vuotta sitten -paitsi nuo pitkät jalat ja se punk-bändi. Mun musisointi oli enempi puhaltamista ja nuotiolauluja.
Palkinto ei siis edellytä mitään toimenpiteitä, mutta toivon, että sen saajalla olisi yhtä ihania ilon ja inspiraationlähteitä kuin mulla ja sen saa kaikin mokomin siis jakaa eteenpäinkin.
I would like to hand Suvi Award to Peps from Plastic Bag Mind. Watching her is like watching myself 20 years ago -except the long legs and the punk band. My music was more bigband and singing around the bonfire.
I require no confessions, but I do hope she has equally wonderful sources of joy and inspiration. And by all means she can pass it on as well.

Esta vez quiero dar el premio a Peps de Plastic Bag Mind que es completamente como yo hace 20 años. Con exepcion de no tenia los pies tan largos y no tocaba musica punk sino tocaba en la banda de musica y cantaba alrededor de hoguera.
No requiero sus confeciones pero espero que tuviera tan maravillosas fuentes de inspiración y alegría como yo. Y naturalmente puede dar este premio a estas tambien.


Peps 2010Prefecta 1988


Edit: samalla kun etsin tätä kuvaa arkistojen kätköistä löysin muun muassa pinon muitakin teini-iän kuvia, meidän hääkuvat, (sen nyt jo aikuisen) kummitytön luistelukuvia, YÖ-yhtyeen fanituskuvia ym. ja vietin ihanan maanantai-iltapäivän niiden ja hauskojen muistojen parissa... Suosittelen muillekin!
While I was looking for this picture I found a pile of my old fotos and spent a wonderful Monday afternoon with my memories... Very recommendable pastime!
Cuando busque este foto encontré muchas fotos para conmemorar. Tuve la tarde del lunes tan alegre. ¡Se lo recomiendo hacer a veces tambien! 

3 kommenttia:

  1. Kiitos paljon tästä! :) On kyllä samaa näköä noissa neulepaidoissa :D

    VastaaPoista
  2. Vanhoja valokuvia on kyllä ihana katsella :) Ja teissä on kyllä Peps'n kanssa jotain samaa, voisi hyvinkin luulla siskoksiksi :)

    VastaaPoista
  3. ^^mulla on viime viikon jäljiltä melkoiset nostalgiafiilikset kun vietin Siskon ja Vanhempien kanssa niin paljon aikaa... Mulla on siis ollut myös tommoset pitkät kirjoneulesäärystimet jotka tein jämälangoista. Niistä ei vaan ole ainuttakaan kuvaa. Sen sijaan tuo villapaita on edelleen mökillä tallessa.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...