lauantaina, helmikuuta 13

Ilmaisia meikkejä (ei enää saa, vaan ainoastaan alekoodin)

Rekisteröidy MSCHIC-nettikauppaan nyt niin saat heiltä kiitokseksi 30 euron arvoisen lahjakortin joka on voimassa vuoden loppuun. Valikoimassa mm. mineraalimeikkejä.
EDIT: tiedoksi, että ovat menneet tänään lauantaina muuttamaan 30 euroa 30%:ksi, mikä olikin odotettavissa. Onhan se nyt aika hullua loputtomiin jaella ilmaista kamaa pitkin Suomea.


An ad for my Finnish readers only.
Informacion para mis lectores Finlandesas.

8 kommenttia:

 1. Tuota etua on itseasiassa nyt muutettu, se on vain -30 % alennuskoodi.

  VastaaPoista
 2. Joo, enkä yhtään ihmettele. Eihän se kovin järkevää olekaan loputtomiin jaella ilmaista kamaa ympäri Suomea.

  VastaaPoista
 3. Sinänsä mielenkiintoista että olisivat voineet luoda oman koodin sitten tuolle aleprosentille ja antaa euromääräisen alen niille jotka on ehtineet rekisteröityä ennen tuota muutosta. Mulle tuli vielä sähköposti että saan 30€ alekoodin niin sitte siellä nettikaupassa se olikin vaan prosenttialennus. Tuo on asiakkaiden huijaamista, vaikka toki on ymmärettävää että ei ilmaisia tuotteita voi jaella loputtomiin.

  VastaaPoista
 4. Mä aion ottaa yhteyttä sinne, sillä tuo ei ole vaan harhaanjohtamista vaan laitonta. Sen sähköpostin perusteella meidän on saatava siitä tilauksesta euromääräinen alennus. Niin se vaan menee.

  VastaaPoista
 5. Mä kerkesin myös tilata tolla -30€-koodilla ja sain luomivärin + siveltimen "ilmaiseksi". Mielestäni oli myös aika sikaa muuttaa sitä koodia. Luulen jonkun työntekijän saanneen haukut/potkut tuon kampanjan tiimoilta. Tullu varmaan kalliiksi ko. firmalle :P

  VastaaPoista
 6. Siellä ei ole mietitty ihan loppuun saakka niitä ehtoja, esim. oisivat voineet laittaa alennuksen jos tilaa vähintään jollain tietyllä summalla... mä olen ymmärtänyt, että se on aikalailla yrittäjävetoinen kioski tuo, ei taida olla montaa henkeä töissä.

  VastaaPoista
 7. Ehdin vielä saada 30 euron alennuksen, mutta tilausvahvistusta ei näy eikä kuulu... Tilaus on kuitenkin maksettu nettipankissa, joten kohta olisi varmaan aika nostaa vähän meteliä. Puljulle taisi tulla tästä lähinnä negatiivista julkisuutta.

  VastaaPoista
 8. Joo, yhtä nopeesti kun liikkui tieto "ilmaisista meikeistä" liikkuu tämäkin tieto. Mielenkiinnolla seurailen, miten meinaavat tilanteen hoitaa...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...