perjantaina, helmikuuta 5

Reissunainen - Traveller - Viajera

Puoliso vei meidän oikean matkalaukun mennessään, joten mun on tyytyminen Ikea-kassiin. Pienempään ei mahdu lenkki-, treeni-, remontti- ja oikeat vaatteet, puhumattakaan käsitöistä ja kosmetiikasta... Mukaan pääsi myös taannoinen löytö Kierrätyskeskuksesta; kolmen euron käyttämätön Marimekon läppäripussukka, joka nielee mun Mäkin kaikkine tykötarpeineen. Siinä ei ole kuitenkaan nettiyhteyttä, vaan olen Äidin koneen varassa. Tässä puolestaan ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, joten aikamoista säätämistä tämä nyt on. Mutta koitetaan kestää :D Olen siis Äidin ja Isän hellässä hoivassa maalaamassa kattoa, lenkittämässä koiraa ja tapaamassa muitakin rakkaita sukulaisia. Asukuvia ei siis todennäköisesti juurikaan ole tiedossa muutamaan päivään. Mutta siksipä mä laitan tänne noita ihanablogi-linkkejä, nauttikaa niistä sillä aikaa!
Hub took the suitcase so I had to pack my training-, outdoors-, renovation- and basic outfits, not to mention cosmetics and a ton of yarn to an Ikea tote. Also a great find from a couple of weeks ago; unused Marimekko laptop case for 3 euros is very useful right now. It accomodates my Mac which I need for photoshopping, while the internet connection is on my Mom's laptop. A little complicated, but who cares. I'm staying at my Parents now for about a week, so I won't promise you any outfits. Instead I've linked some beautiful blogs I hope you enjoy as much as I do!
Mi Marido no me dejó una maleta sólo un Ikea saco para mi ropa por deporte, paseos al aire libre, remodelacion y uso normal tambien con mis cosmeticos y ovillos. Estoy con mis Padres esta semana. Por eso no creo que se puede ver fotos de mis trajes. Pero mientras disfrutamos los otros blogs encantadoras!

5 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua!Voi pääsisimpä isän ja äidin luokse herkuttelemaan ja hellittäväksi;)


  Nuheila

  VastaaPoista
 2. Heippa laukkufriikki :)
  Pari linkkiä, joista voisit ajatella leipäpuuta:
  http://www.vaivaton.com/product/2036-1-309
  ja http://www.purseket.com/index.php

  Kun on niitä käsilaukkuja enemmän kuin laki sallii, niin pakkaamiseen ei menisi aikaa enempää kuin 1 min ;D

  VastaaPoista
 3. N, mä olen täällä "työleirillä", mutta mukavaa on silti. Koira on vienyt mua pihalle kahdesti päivässä ja lisäksi ollaan saatu katto maalattua ja seinä tapetoitua :D

  Kiitti Sys!

  VastaaPoista
 4. onko sinulla läppäri toussa tasaraita pussukassa? :D
  Siinä myytiin todellisuudessa pyjama settejä joulun... Sehän on kovin ohut niin en nyt tiiä onko kovin hyvä suoja.. Mahtava kyllä että sille keksii jatko käyttöä! :)

  VastaaPoista
 5. ^WoW, eipä ois tullut mieleen! Musta ihan yhtä hyvä kuljetuspussi kun vaikka jotkut Globehopen tikkipussit ja justiin mun koneen kokonenkin. Ja lisäksi tohon mahtuu kaikki johdot ja hiirikin ihan heittämällä.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...