keskiviikkona, helmikuuta 17

Treenivideo - Training video

Tässä on nyt yksi mun tyypillisistä koko kropan treeneistä videoituna. Salilla teen näitä 2-3 settiä, á 10-25 toistoa ja välissä hyppään narua, poljen fillaria tai stepperiä tai juoksen matolla 10 min pätkiä. Aloitan yleensä 10 kg käsipainoilla, joilla saan tehtyä ensmmäiset 6-7 toistoa, sitten vaihdan pienempiin. Kun kympeillä alkaa mennä sellaiset 15 suht helposti, on aika vaihtaa aloituspainot isompiin. Kuvan painot on 7,5-kiloiset. Kulmasoutuihin ne ovat tosi pienet, mutta hartioille aika sopivat.
(Lempibiisikin sattui vahingossa juur tulemaan Voicelta.)
This is one of my typical total body excersices. I do 2-3 sets with 10-25 reps and 10 minutes with skip rope, stairmaster, stationary bike or treadmill in between the sets. I start with 20 pound dumbbels, do 6-7 reps and switch to lighter. As soon as I get strong enough to do the first 15 with them, it's time to add weight again. My dumbbells in this video weigh 15 pounds each. They are just perfect for shoulders, but too light for rowing. (That favourite song of mine just happened to play on TV.)
Puedo traducir por su deseo.

7 kommenttia:

 1. No huh. Sul täytyy olla tosi hyvä kunto. Ootko kauan bodannu?

  VastaaPoista
 2. öö, joskus aikoinaan ennen avioliittoa olin ihan fitness-kisakunnossa ja treenasin oikein tavoitteellisesti, mutta sittemmin se on ollut tämmöstä ylläpitävää jumppaa ja joogaa yms lenkkeilyä.
  Ekan kerran olen kyllä ruvennut vääntämään punttia säännöllisesti joskus lukiossa. Välillä oli joitakin vuosia taukoakin kyllä, mutta viimeisen 13 vuoden aikana ne pisimmät tauot on olleet muutamia viikkoja. Mun ei pää ja kroppa kestä olla tekemättä mitään. Selkä menee jumiin ja aivot.

  VastaaPoista
 3. huuh, musta ei ole kyllä kotitreenaajaksi, vaikka mikä olisi. harhaudun aina kaikkeen epäoleelliseen, joten parempi raahautua salille. siellä ei voi leikkiä tietokoneella tai silittää kissaa :D

  VastaaPoista
 4. tiiti, olet kyllä niin oikeassa. aikamoista tahdonvoimaa kotitreenit kyllä vaatii, samoin kun useimmiten lenkille lähtö. sen systerin koiran innoittamana mä kyllä vähän suunnittelin, että jos hankkisin talutushihnan, semmosen leveen ja jykevän jossa on heijastinraidat. voisin ripustaa sen kaulaan jolloin a) kukaan ei uskaltais käydä mun kimppuun ainakaan kun ne luulis että mulla on lähistöllä iso koira, b) se heijastin lisäis muutenkin näkyvyyttä ja c) voisin sujuvasti ruveta jutteleen kaikkien vastaantulevien koiranomistajien kanssa vaikka siihen tyyliin, että "et ole nähnyt semmosta isoa mustaa doobermannilabbisseefferinnäköstä koiraa..." lisäis mun sosiaalisia kontakteja ainakin.

  enkä mä yleensä kotona treenaa, mutten kehtaa mennä salille videoimaankaan...

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kun sä tiedät niin paljon lihaskuntoharjoittelusta (oon itsekin todella innostunut!), niin mikä sun mielestä on tehokkain tai muuten vaan paras liike pakaroiden kehittämiseen? Kiitos jo etukäteen ajastasi! :)

  VastaaPoista
 7. ^kyllä pakaroille ykkösliikkeitä on kaikenlaiset kyykyt ja askelkyykyt. Kannattaa varioida niitä paljon, esim. askelkyykky eteen+taakse, etukyykky, pliékyykky, syväkyykky... Ajattelin tehdä lähipäivinä toisen videon noista kyykkytekniikoista, sillä tiedän vielä yhden tosi tehokkaan pakaraliikkeen jolle en tiedä edes nimeä ja se on tosi hankala alkaa selittämäänkään.

  Ja ne perinteiset "koirankusetusliikkeet" on myös tosi tehokkaita kunhan ne tehdään hyvällä tekniikalla.

  Itse treenaan salilla jalkoja yleensä kahvakuulan kanssa, eli liitän noihin kyykkyihin mm. heilautuksia ja punnerruksia vielä. Niistä löytyy Youtubesta videoita pilvin pimein. Lisäksi käytän apuna myös tasapainolautaa ja bosua.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...