torstaina, helmikuuta 4

Suosikkeja - Favourites - Mis favoritos

Shoppasin hyvin maltillisesti Tukholman reissulla, mutta pari tulevaa supersuosikkia sieltä tarttui haaviin. Ensimmäinen niistä on Clinique deep comfort -käsivoide, joka teki oitis lähtemättömän vaikutuksen hajuttomuudellaan. Ja toinen on tuo Osis-hiuspuuteri, joka yhden käyttökerran perusteella on Ai-Van ihana. Sillä saa mahtavan mattapinnan hiuksiin niin, että hiuksissa on volyymia vielä kolmantenakin päivänä. Lisäksi kuvassa on ikisuosikkini jo 90-luvun alusta, Clinique rinse-off foaming cleanser ja black denim kajal, jota en ole vielä edes kokeillut. Lieneekö tuo mokkula tuossa korkissa terotin vai? Luulen, että tämä on kuitenkin ihan mainio kynä kun mulla ei muita olekaan kuin hyviä kokemuksia Cliniquesta.
I didn't spend a lot of money on the cruise, but I managed to find 2 new favourites-to-be (Clinique hand cream & Osis hair mattifying powder) and an old one (the cleanser). The pen I bought for the colour ("black denim") and I'm convinced it's going to be quite as good as Clinique always is.
No me compré mucho en Estocolmo, pero encontré unos favoritos de futuro por el precio razonable, crema hidratante de manos de Clinique y polvos de efecto matt para el pelo de Osis. Clinique desmaquillador he usado desde 1990 y el lapiz me compré sólo por su color "Denim Negro". Creo que es tan bueno como todos productos de Clinique.  8 kommenttia:

 1. Toi Osisksen hiusjuttu on kyllä ihan ässää tavaraa ^^

  VastaaPoista
 2. Nyt minuakin alkoi kiinnostaa hiuspuuteri. Mistä sitä saa? Ihan tavallisista tavarataloistako? Olen menossa viikonloppuna tukholmaan, ehkä on pakko kokeilla, jos se on kerran siellä halvempaa.

  VastaaPoista
 3. Inari, mä ostin nuo purkit siitä Söderistä, mikä se pääshoppailukatu nyt sit lieneekään (Mintun blogissa on karttoja)... hotellinkulmalta metroaseman ohi kohti vanhaakaupunkia, kampaamo+myymälä oli siinä oikeella puolella. Toi näky olevan Stokkalla tarjouksessa 15,90 ja maksoi siellä Sto:ssa 179 sek 2 purkkia (1 tais olla 99...)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ohjeesta, yritän metsästää paikan. Ja jo se, että tiedän, minkälaisesta purnukasta on kyse, helpottaa etsimistä.

  VastaaPoista
 5. Muistankin että puhuit tuosta ja hemskatti, täytynee kai vääntää itsensä Stockalle joku päivä, sillä mun kuivashampoo on loppunut ( ja onneksi, oli aika kökköä tavaraa!) ja kaipaan semiakuutisti jotain vastaavaa tuotetta..:)

  VastaaPoista
 6. "PREFECTA SAID: I'm almost 39 years old woman from Finland and in my next life I want Carrie Bradshaw's wardrobe. Until then I'll just seddle with my own."

  Mitä tarkoittaa "seddle"? Taitaako olla edes sana? Tarkoitatko enemmänkin sanaa "settle"?

  VastaaPoista
 7. Kiitos korjauksesta Constance, tarkoitus on juurikin ollut käyttää sanaa settle. Joskus sattuu noita kirjoitusvihreitä.

  VastaaPoista
 8. ...totta puhuen olen kyllä enemmän huolissani siitä, että mun espanja voi välillä olla melkoista puutaheinää. Meinasin silti yrittää sitäkin käytellä.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...