perjantaina, huhtikuuta 16

Hupussa - In the hood

Terveisiä täältä sivistyksen ulkopuolelta Kustille siellä postissa ja semmoinen vinkki, että valitse seuraavalla kerralla se polkupyörä kun lähdet kuljettamaan pakettia Seinäjoelta Espooseen. Siinä ei nimittäin kummoista polkijaa tarvita, että matkasta selviää alle kolmessa viikossa. Nih.
Marin arvonnasta voittamani paketti saapui siis viimein perille. Jee!
(Huomenna mä luultavasti voitan siis lotossa, joten muuta älkööt vaivautuko...)
Nyt ryhdyn kakun tekoon, siskot tulee huomenna käymään.
»»»The postboy just spent 3 weeks moving my package 360 km (224 miles). Next time I'd suggest he takes a bicycle. It's faster. 
I'll start baking my cake now, my sisters are coming over tomorrow.

4 kommenttia:

 1. Wau!!! Ne löys sen! Oliko mitään leimoja et ois seikkaillu jossain muualla ku Espoossa? Mä jätin katoamisilmotuksen heti ku luin sen sun sähköpostin :)

  VastaaPoista
 2. Ps. sun ekasta lauseesta saattaa kyllä joku Kusti pian suivaantua, mutta minä en tällä kertaa (enhän enää jaa postia..), koska maksikirje tosiaan oli hukkapiilossa!!

  VastaaPoista
 3. ^kusti polkee ja posti kulkee...
  Ei ollut mitään leimoja, ihan olivat sen johonkin etanan selkään täräyttäneet ja sanoneet varmaan, että tohon suuntaan ja kysy tietä jos eksyt...

  Tätä on nyt tapahtunut viime aikoina toistuvasti, että postin tulo meille "vähän" kestää. En tiedä onko ne taas hukanneet meidän talon kartalta tai jotain, taksikuskit ei ole tänne koskaan löytäneet kun tämmöstä osoitetta ei navigaattorissa ole lainkaan, mutta tämä postin juttu on ihan uus.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...