torstaina, huhtikuuta 29

Kiva keskiviikko - Nice Wednesday

Helsingissä oltiin taas humputtelemassa Salkan kanssa kun sekä Elle, että Olivia kerran kutsuivat. Ensin pyörähdettiin siis Punavuoressa Lumin ja Olivian yhteiskemuissa, joissa oli tarjolla melkoisen tyylillä pakattua italialaista skumppaa. Nuo ihqut wedge-espadrillokset oli siellä näytillä niin ikään, samoin Mhann-läppärilaukku jota katselin Puolison tarpeita silmällä pitäen.
Sieltä me jatkettiin mutkan (Selected Femme-Vila, josta löysin uuden, nätin, -50%-hintaisen Object-alusmekon mun kokoelmiin) kautta H&M:n uuden myymälän avajaiskekkereihin, joissa selkeesti yrittivät juottaa meitä sellaiseen kuntoon, että shoppailubudjetit paukkuvat. No, kilttinä tyttönä mä tyydyin puolikkaaseen cosmopolitaniin -tai siis eihän se ollut cosmo kun siinä ei ollut vodkaa- ja tarjoiluvatien antimiin (erittäin hyviä kana- ja katkishässäkkäleipiä sekä suklaaseen dipattuja mansikoita!). Kuvia sieltä ei luonnollisestikaan tullut räpsittyä kun toisessa kädessä oli lasi/snack ja toisessa ostokset. Juu, tuhlasin se minäkin rahaa, kun kerran alennustakin annettiin 25%. Ostin alusvaatteita, hatun ja Puolisolle tuliaisiksi hottiskesämies-paitoja -niitä ihania rönttösiä, tiedättehän!
Nyt on sitten vapuksi tiedossa myös lahjanaistenlehti-maraton, jos ei mitään muuta tekemistä keksi.
Kevään ja auringonpaisteen kunniaksi lähdin liikkeelle Fidasta bongatulla kasari-silkkibleiskalla, joka on hiukan oversize, mutta väri on ihanan överi. Huivi on lainassa Puolison kaapista.
PS. voisin kuvitella, että Pupulandiaan ainakin ilmaantuu kuviakin sieltä Henkkikseltä.
»»» We spent a super nice afternoon in Helsinki with Salka yesterday, drinking champagne and shopping, because we got an invitation from not only one but two ladie's mags, Elle and Olivia for the same day. Pictures are from the first party, the second was at H&M's and I concentrated on eating and shopping, so my hands were too busy to hold the camera... Okay, I didn't spend a fortune, even though the clearly wanted me to (by offering free drinks). Just bought some underwear, another hat and two hot-summer-hot-bloke -tees for my Hub.     

2 kommenttia:

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...