sunnuntaina, huhtikuuta 4

Denimviikon päätös - End of the denim week

Huolestuneille tiedoksi, että ylläni esiintyy myös asuja, joissa en ole poistunut kotoa. Ei kai kukaan järkevä ihminen lähtisi tuonne ulos kuraan perjantaina nähdyissä kukkafarkuissa??? (Toki kaikkein tarkkasilmäisimmät huomasivat, että kyseinen kuva esiintyy myös paloiteltuna Etsy-kaupassani.)
Tänään sunnuntaina menemme anoppilaan syömään, mutta sitä ennen aion käydä hiukan heiluttelemassa rautaa ja hyppelehtimässä juoksumatolla. Tuolla meidän salilla on onneksi sellainen pimennetty huone jossa sitä voi harrastaa suhteellisen rauhassa. Se nimittäin näyttää aika hassulta, mutta on erittäin tehokasta. Olen kopioinut idean Madonnan ja Gwynethin treenarilta Tracy Anderssonilta.
Farkkuviikko tuli päätökseen ja on aika pistää pystyyn äänestys viikon asusta. Näet ne kaikki kerralla klikkaamalla tästä. Se on tuossa oikealla palstalla koko ensi viikon, joten käykäähän ruksaamassa suosikkinne!
»»»For those who have concernes about my poor judgement skills I can assure you I haven't left the house in every single outfit seen here. For example, who on earth would take the white rosy jeans from last Friday out there to the dirt and mud??? (The most observative ones have spotted that image sliced in my Etsy shop).
Today we're having late lunch with Hub's parents but before that I'll go and do some workout on the
treadmill Tracy Andersson style (Madonna's and Gwyneth's trainer). It looks funny but is very effective.
Today was the last day of the denim week and now it's time you to vote for the best outfit of the past week -click
here to see them all.
Seppälä leather jacket, J&J jeans, Halti shoes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...