torstaina, huhtikuuta 1

Kiinnostavaa kosmetiikkaa - Cosmetics

Sokoksiin on tulossa oma ekologinen meikkisarja We Care Icon, jonka logosta tulee itselleni ensimmäisenä mieleen The Body Shop. Kierrätysmuovista valmistettujen rasioiden kuvitus on Laura Laineen, jonka kynänjälki on tuttu mm. Henkkamaukan ja Zaran topeista. Mun mielestäni hiukan hankalasti navigoitavilla Yhteishyvä-verkkosivuilla on meneillään kysely kosmetiikan ostotottumuksista ja vastanneiden kesken arvotaan uuden sarjan tuotteita. Itse aion käydä katsastamassa sarjan kunhan se kauppoihin saapuu, vaikka akuutteja kosmetiikkatarpeita mulla ei olekaan.
»»»Finnish department store chain is launching it's own ecological cosmetic brand We Care Icon with less waste, toxics and packaging. Package illustrations by Laura Laine, whose CV is pretty impressive alredy. I may have more to say about it at some point but this post is about they're survay, which is in Finnish only.

3 kommenttia:

 1. Oo. Kiitos vinkistä. Olis jäänyt tääkin huomaamatta.

  VastaaPoista
 2. Kiinnostuin tästä, kun Yhteishyvästä luin. Onneksi netissä luki, että tulee kaikkiin Sokoksiin. Pitää muistaa käydä katsomassa :) Lähin Sokos, kun on naapurikaupungissa 30 km päässä. Ei tule päivittäin käytyä.

  VastaaPoista
 3. Mä en ole koskaan ymmärtänyt miksi pakkaus pitää pakata pakkaukseen. Tämmöset sarjat on siis aina kiinnostavia.
  Toinen mitä en tajua, että jos ostaa kassin niin se pakataan kassiin, mutta se ei kuulu tähän...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...