perjantaina, maaliskuuta 4

Aina vaan lisää kosmetiikkaa

Jos oli viime viikko asukuvaviikko niin tällä viikolla näköjään keskitytään enempi kosmetiikkapuoleen.

Onnistuin hukkaamaan Saaralta saamani lempihuulivoiteeni (ja melkein uuden Mac-huultenrajauskynäni), mutta ei hätää: postihan kuljettaa kyllä uuden (no, sen kynän tilalle ostin Max Factoria joka on yhtä hyvä ellei parempi). Koska muistin vielä kuulleeni, että Saara tekee nykyisin myös suolasaippuaa, pistin tilaten samalla sitäkin. En osannut päättää, ottaisinko Himalajansuola- vai Merisuolasaippuan, joten otin molemmat. Meillä nimittäin palasaippuaa nimenomaan kuluukin käsienpesuun ja suihkussa, suihkugeeliä ei juuri lainkaan. Ens kuussa meinaan siis myös leikkauttaa tukkani taas lyhyeksi ja aion kokeilla sen jälkeen shampoon tilalla tuota suolasaippuaa. Kerron sitten miltä tuntuu!


Jos ruokakaappini antimista voin mitään päätellä, kuvassa himalajansuolaversio. Kaupanpäällisiksi sain vielä tuollaisen näppärän säilytyspussin. Kiitoksia vaan!

3 kommenttia:

 1. Kiva, että äidin tuotteet tulivat perille. Meistä ei olekaan vielä kukaan testannut suolasaippuaa hiuksiin, jännää! Muuhun vartaloon ollaan kyllä sitä valeltu :)
  Mä oon käyttänyt tuota pussukkaa ihan pesupussinakin. Saippua sisään ja pussukalla pesuun, tosin oon käyttänyt ihan noita kasvisaippuoita mm. kehäkukkasaippua.
  Laitoin linkin blogiini tästä kirjoituksesta, toivottavasti ei haittaa :)
  Mukavaa viikonloppua! t. Anna

  VastaaPoista
 2. Se pussi siis toimii vähän kuten pesukinnas? Pitääpä testata!

  VastaaPoista
 3. Moro!
  Juu, mä käytän sitä pussukkaa pesukintaana. Sinne voi myös hyvin laittaa ns. palasaippuajämät, jotka esim käsienpesuun ovat jo liian pieniä paloja. Kaikki hyötykäyttöön :)

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...