torstaina, maaliskuuta 31

Tämmönen jakku - Blazer part 2

»»» English translation below
Lasketaanko kuukauden kulttuuriteoksi se, että käy Hakaniemessä?
Jos ei, niin se jäi sitten tältä kuulta väliin. Tekosyitä löytyy tietysti pilvin pimein.


Hakiksen Fidasta löytyi sentään navy bleiska. Tämä ei nyt ole tuo kaikkein klassisin versio, kun tässä on tämmöset hauskat taskut ja materiaali on puuvillaa. Tällä on hyvä nyt sitten ainakin harjoitella tota sininen-juttua.  Huomenna vois periaatteessa olla casual friday, mutta ehkä mä kuitenkin laitan ehjät farkut jalkaan...


Paidan shoppasin eilen, Jumbon Zarasta. Siellä ois ollut ihan kiva lyocellista tehty bleiska muttei tietenkään kokoja. Paitojen hinnoittelu oli outo: M-koot maksoi 17,90 ja L-koko 16,90. Otin sen ällän kun se oli vähän pidempi, tunikamainen. Väri on tällainen ihana tiilenpunainen ja matsku pellavaneuletta. Sehän sen ostopäätöksen tässä tapauksessa sinetöikin, kun se mun viime vuoden loppukesän hankinta on ollut niin ihana.

Opin tänään myös uuden asian Steve Jobsista. Tyyppi harjoittelee. Siispä minäkin!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» I managed to find a navy blazer from a thrift store. It's not the most classic piece but I think it's okay for rehearsaling this navy thing.
The sweater is my fave to become: linen knit from Zara, also new. Weird thing was pricing: Medium 17,90, Large 16,90. I chose the latter because it was long enough to be worn as a tunic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...