tiistaina, maaliskuuta 1

Seminaarivieraana - Forum speaker

»»» English translation below
Face Helsingistä otettiin yhteyttä ja kysyttiin haluaisinko tulla kertomaan bloggaamisesta kauneustrendit-seminaariin ja tottakai sanoin tottakai. Värväsin vielä Vimpsinkin mukaani.


Paikalla Scandic Simonkentässä oli huoneellinen kauneusalan ammattiväkeä kuulemassa meidän, sekä Elle-lehden Marielan juttujen lisäksi myös mm. syksyn Kauneusmessuista. Ennen kuin pääsin itse paikalle, oli puheenvuoroja pitäneet myös Teknokemian Yhdistys ja Laurea-ammattikoulu.

Mukava tapahtuma kaiken kaikkiaan ja aikamoisen säkillisen saimme sieltä kotiin tuomisia: Kauneus-messut olivat lahjoittaneet kassiin itselleni jo vanhan tutun Messuguru-kirjan, jonka lukemista suosittelen ihan kaikille jotka ikinä messuja järkkäilevät -isompia tai pienempiä, sekä pari ilmaista sisäänpääsyä kevään messutapahtumiin. Koska olin jo päättänyt mennä käymään parin viikon päästä Fillari-Kunto-Golf-Retki-Kalastus-Metsästys-Horse-messuilla niin mikäs sen mukavampaa.


Lisäksi kassista löytyi kokonainen vuori Ziaja-kosmetiikkaa, josta kirjoittelinkin jo jotain viime joulukuussa; muun muassa sitä vuohenmaito-päivävoidetta, huulirasvaa ja käsivoidetta, Cutrinin Colorism-hiustenhoitotuotteet (harmi, etteivät ole sitä Greenismiä, olisin mielelläni testannut. Nämä sen sijaan laitan kyllä kiertoon.) ja Youngblood-mineraalimeikkitestereitä. Viimeksi mainitut on tosi kiva juttu, nimittäin vaikka tykkäänkin kovasti noista EM:n tuotteista, niin kissa jota vaihtelu virkistää ei karvoistaan noin vaan pääse...


Vielä kerran kovasti kiitoksia järjestäjille ja anteeksi, että käytin nimitystä hömppä!
Kauneus ja hyvinvointi itsessään eivät missään nimessä ole hömppää, vaan elinehto.
Kiitos kun tulitte lukaisemaan tämän täältä blogistani!

Asukuvat on toki otettava aina kun tulee tilaisuus, vaikka sitten olis samat vaatteet päällä kuin eilen. Tarkkasilmäiset huomaavat toki, että paita ja vyö ovat vaihtuneet...- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» Me and a fellow blogger got an invitation to go and say a few words about our blogs in a Beauty Trends 2011 Forum. I don't say no to such!
It was a nice afternoon and we left there with a ton of presents. Just wanna say thank you one more time!

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuota Ziajan kaakaokäsivoidetta ja se on ihanaa! Tosin näin kuivalla ilmalla ei riitä yökäsivoiteeksi, mut kesken päivän ihana, ku imeytyy nopeasti, ei tahmaa ja tuoksuu vielä ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Onkin joo aivan mahtava tuoksu!
  Mulle tää on uus tuttavuus, vien työpaikalle kaappiin, siellä sitä kuluu.

  VastaaPoista
 3. Joo toimistokäyttöön se on parasta, kun on kevyt, mutta ravitseva.

  VastaaPoista
 4. ... plus että se tuoksu pysyy käsissä pesunkin jälkeen :D

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...