keskiviikkona, maaliskuuta 30

Tänään on yhtä maanantai kuin eilen ja huomenna

Kuva lainattu
kirjan promosivuilta
Sain uunituoreen Maanantaisoturit-kirjan postissa päivää sen ilmestymisen jälkeen ja ahmaisin sen samantien. (Siinä meinasi jopa Dr House jäädä toiseksi, muttei sittenkään. Sori tytöt -anteeksi- mimmit Kukka ja Varpu!)

Molemmat kirjailijat ovat siis olleet haastateltavana tässä blogissa ja molempien kanssa jaoin runsaasti ajatuksia niin ruuasta, treenistä kuin maanantaisoturuudesta jo etukäteen, joten mitään maailmaa mullistavaa ei mulle kirjasta avautunut. Siitä huolimatta se on ollut ilmaantumisestaan saakka sängyn vieressä iltalukemisena ja olen sieltä napsinut iltapaloja aina ennen nukkumaan menoa. Onpa niistä päässyt Puolisokin osalliseksi.

Tykkään erityisen paljon tavasta jolla kirja on kirjoitettu, siihen upotetusta huumorista ja sanaleikeistä. Lisäksi tykkään siitä, että asiat sanotaan suoraan:
Mihin tämä ottaa? -Päähän.
(Se mistä en tykkää on kuvien painolaatu. Värikuvaa ei voi suoraan pistää kuvitukseksi mustavalkoiseen kirjaan vaan sille pitää tehdä kaikenlaisia juttuja ensin, jotta kuvasta ei tule mustaa mössöä.)

Tunnen vastustamatonta halua ehdottaa Espoon Työväenopistolle, että järjestetään syksyllä Maanantaisotureiden elämäntapakurssi ja tehdään tästä sinne oppikirja. Itsekin jokusen syksyn sohvanpohjassa viettäneenä (suklaavanukasta ja Kaunareita ahmien) voisin antaa oppilaille kirjan motivointivinkkien lisäksi pari omaakin vinkkiä.

Lisäksi en nyt vaan voi olla ylistämättä tuota kuulaa treenimuotona, ja mulla on syytä uskoa, että kirjassa kerrottu selluliitintappovaikutus on totta. Eilen illalla löysin nimittäin uuden montun mun pakarasta, sellaisen, jota ei ole liki viiteentoista vuoteen nähty. Jos sellainen voi ilmaantua tämän vuosikerran takalistoon, mitä tapahtuukaan nuoremmille!?!
"Maanantaisoturit kertoo kurittomuudesta ja kurinalaisuudesta. Ehdottomuudesta, armosta, aitoudesta ja valheesta. Bataatista, piimästä, hampurilaisista, meijerivoista ja magnesiumista. Suurista liikkeistä, kahvakuulista, hiekkasäkeistä, tempauksista, työnnöistä, voimasta ja vakiopaheista. Kateudesta, laiskuudesta, itsepetoksesta ja turhamaisuudesta. Tutustu Maanantaisoturin ruokavalioon, smoothie-ohjeisiin ja old school -treenivälineisiin!

Maanantaisoturi voi olla kuka tahansa 10-100-vuotias, joka tietää että koskaan ei ole liian aikaista eikä liian myöhäistä. Maanantaisoturi aloittaa tänään. Hän valitsee valon, voiman ja terveyden. Huvin ja urheilun vuoksi!"
Hanki omasi kirjakaupasta tai BookPlussasta! Mieluiten heti.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä vinkistä. Aivan mieletön kirja. Se kopsahti eilen postilaatikkoon ja illalla ahmin sen lähestulkoon kerralla. Olen kokeillut kaikki dieetit ja entiten innostunut juuri vhh:sta, jota olisi tarkoitus soveltaa loppuelämä. Se vaan pätkii aina välillä...Lisäksi olen innostunut kahvakuulasta, tosin siinäkin vielä ihan aloittelija, mutta se on jo jotain, että olen tosissani innostunut jostakin liikuntamuodosta!
    Marika

    VastaaPoista
  2. Hyvä jos olet löytänyt itsellesi mahtavaa inspistä, se on jo loistavaa että pääsee alkuun! Mitään ei muuten tapahdu ikinä :D

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...