tiistaina, maaliskuuta 8

Ulkomailla - Abroad

»»» English translation below
Tehtiin viikonloppuna reissu Tukholmaan siskon lapsukaisten (21 ja melkein 30 vee plus yksi aviomies 30+) kanssa. Seuraavaa kertaa varten tässä muutama muistettava asia:

 1. Silja on eri kun Viikinki. Se myös parkkeeraa eri paikkaan. Sieltä ei pääse kävellen keskustaan, ainakaan mitään merkittyä reittiä. Jos jostain syystä haluat kävellä, ota (edes) laivalta kartta. 
 2. Jos (tekin) näytätte Jackarin ja Filipan takeissa ja Marc Jacobsin kashmirpipoissa mahdollisesti hiukan laitapuolenkulkijoilta, ottakaa taksi. Muuten teidät saatetaan neuvoa Pelastusarmeijan kirpputorille.
 3. Metrolle menee suora tie. Sen sijaan, että pyöritte ulkokautta laivaa ympäri, menkää sitä.  

Mulla oli agendalla "hengailla aurinkoinen päivä Södermalmilla ja Gamla Stanissa ja räpsiä kivoja kuvia".


Itse cityssä räpsitty kuvasaldo on tässä:

room.se

Kumpaankaan em. kaupunginosaan ei edes menty ja siinä kävelykadulla ei ole yhtään mitään kuvattavaa. Ai niin, Sergelin torilla ois kyllä ollut mielenosoitus.

Illallisella kumminkin oltiin, mennen tullen. Pakkasin mukaan upouusia kevätjuttuja; tuon lehticlutchin, Vero Modan chinot ja Etsystä löytyneen yönsinisen silkkipaidan (inspired by...). Siitä napsahti yksi hartialaskos auki kun puin sitä päälle, ja ilman ompelutarvikkeita jouduin tuhoamaan sitä vastaavasti toiselta puolelta. Sitten olkatoppaukset valahtivat alaspäin, joten ne piti ottaa pois. Kiva paita se silti on, ehkä mä vielä entisöin sen.


Jalassa on mun ainoat shoppailut reissulta (tai no, ostinhan mä laivasta näiden lisäksi myös 2 ripsiväriä ja 2 boksia suklaata), tuommoset mielettömän kauniin punaiset, taskuun mahtuvat Redfoot-ballerinatossut. Ei siis ikinä enää korkkarikuolemia paitsi ehkä kaatosateessa.


Kiva reissu se oli vaikkei maisemia nähtykään enkä löytänyt kivaa, kirkkaan väristä kevättakkia. Seura oli kuitenkin ihanaa ja Puolisokin löysi itse(!) itselleen tosi makeet kengät. Koulutus alkaa siis ilmeisesti tuottaa tulosta...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»»I spent the weekend on board to Stockholm and a few hours in town. I thought I'd hang around taking nice pictures from the old town, but after being lost and wandering around and literally walking rounds forever, we took the subway to the centre and didin't even go there.
The only pictures I took were of the bookshelf at a department store.

I didn't shop either (Hub bought a pair of shoes he found himself. Now, that doesn't happen!), well, except 2 mascaras, 2 boxes of chocolate and those fabulous my feet will never ever kill me again, pocket size ballerina shoes worn in the photos.

For the evenings I had packed some spring essentials I've recently bought; the new bag, chinos and the vintage silk shirt. It's blue. I've never worn anything blue, except jeans but I really really like this!
I got really inspired by this photo.

I had a really great weekend anyway and the company was great! Thanks kids!

6 kommenttia:

 1. Noi ballerinat on aivan ihanat ja ihanan väriset (tykkään punaisesta valtavasti). Tiedätkö mitään kivaa kenkäputiikkia, joka myy pieniä kokoja? Tyyliin 34-35? Mulla on niin älyttömän olematon tuo räpylä :)

  VastaaPoista
 2. Siljalta tosiaan pääsee tosi kätevästi metrolla keskustaan. :) Ai vitsit, että tekisikin mieli taas Tukholmaan... No, syksyllä sitten viimeistään.

  VastaaPoista
 3. Aika vähän Anna taitaa olla missään niin pieniä kenkiä. Onko sulle tommonen tuttu:
  http://www.tallsmall.fi/fi/all/e0/frontpg/yhdistys/

  Ei se Stokis musta kovin viihtyisä ole tämmöseen aikaan vuodesta, mutta kyllähän siellä joskus poikkeaa. Kaikki oikeesti kiinnostavat mestat vaan tuppaa oleen siellä Söderissä... (nimim. yksikin mahtava laukkulöytö...)
  Seuralaiset sentään onnistuivat shoppaamaan keskustassakin.

  VastaaPoista
 4. Siis mitä, nytkö sulla on niitä jo kaksi!? Aivan epäreilua, joillain ei oo yhtään ja toisilla on jo monta. =P

  VastaaPoista
 5. Juu, Rhia, onhan se ehkä vähän epäreilua. Myönnetään!

  Kiitos Salka, musta mä saatan näyttää noissa kuvissa ehkä vähän kalpealta ja siihen on kyllä syy...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...