torstaina, kesäkuuta 23

Loma Italiassa osa 2, vähän taisin törsätäkin

Musta on tullut melko valikoiva shoppailija enkä tälläkään reissulla ostanut oikein mitään. Systerille roudasin taas kyllä laukun, tuommosen pienen Burberryn. Se on koekäytetty matkalla pariin otteeseen ja hyväksi havaittu.


Systerillä on siis meneillään semmonen projekti, että koska hänen isolle koiralleen on hankala löytää viikoksi hoitopaikkaa eikä hän siksi pääse matkustamaan, niin hän sitten pistää niitä säästyneitä rahoja laukkukokoelmaan. Ja koska mä sentään reissaan sillon tällön ja mulla on poikkeuksetta laukuissa tilaa, niin mä voin niitä sitten trokata hänelle.

"Laukussa tilaa" tarkoitti siis tällä kerralla sitä, että meillä jäi kiintiö kuulasta huolimatta toistakymmentä kiloa vajaaksi  (ens kerralla pakkaan raskaamman kuulan!).
Olivat muuten repineet hajalle mun rinkkani, jossa se kahvis oli. Muistan tästedes siis, ettei rinkkaa saa pakata tyhjän eli kevyen näköiseksi. Sinne täytynee työntää ens kerralla vaikka kuplamuovia täytteeksi.
Katsotaan miten korvausten kanssa käy. Rinkka on kyllä melko iäkäs, olen sen nimittäin ostanut vuonna -88 Tampereen Partiokaupasta. Se oli kumminkin ehjä vielä kun Roomasta lähdettiin ja nyt läppää ei enää saa kiinni kun siitä on rikottu molemmat sulkuklipsit. Sehän tuotiin meille kotiin, joten mä en voinut asiasta reklamoida "heti kentällä" kuten ois kai pitänyt. Tein siis rekliksen KLM:n asiakaspalvelun sähköpostiin. Noh, odotellaan...

Muut mun ostokset oli aika kauan (lue: vuosia) haikailemani Missonin huivi. (Sehän mainitaan tossa Nina Garcian kirjassa myös, että tyylikkäällä naisella pitää olla jotain Missonia. Ehkä musta siis tulee vielä joskus tyylikäs? Tai ehkä siihen tarvitaan jotain muutakin kun vaan kirjasta saadut opit...). Huivi on lentokentältä ja selkeesti jotain "by Missoni" -mallistoa, koska maksoi alle satasen. Caprilla niiden liikkeessä olleessa huivissa oli reilun kolmensadan hintalappu. Se on musta aika paljon huivista...


Lisäksi ostin yhden tomaattikuvioidun keittiöpyyhkeen, piparkakkumuotteja, sitruuna-laventelisuolaa, joka on NIIN hyvää, että jo valmiiksi harmittaa, etten hamstrannut kerralla useampaa purkkia, maustettuja oliiviöljyjä ja yhden pullon punkkua.


Yksi öljyistä on tryffelillä maustettua. Muutama vuosi sitten ostettiin sellainen Roomasta ja hyi hitsit että se oli pahaa. Vika saattoi olla itse öljyssä, siis että se oli seissyt kaupan hyllyssä ihan liian pitkään, tai sitten mä en vaan osannut annostella sitä oikein. Mä heitin sen jossain vaiheessa pois, mutta sitten me syötiin viime kesän Barcelonan matkalla aivan tolkuttoman hyviä tapas-sänkkäreitä, joissa oli käytetty tryffeliä mausteena ja ajattelin, että sitä pitää varmaan ripsiä ruokaan tosi varovasti. Aion siis kokeilla.Ja tuo viini sitten... älkää vaan kukaan paljastako mulle, että -95 oli tosi huono viinivuosi!
Me aiotaan nauttia tuota tänä vuonna hääpäivänä, joka on taas kohta. Mä olen kerran maistanut Brunelloa ja se oli kyllä mielettömän hyvää! Sen hinta ravintolassa oli neljäsataa taalaa pullo... Viinikaupan poika ei oikein meinannut uskoa, että mä haluan tuon pullon, koska viidenkympin viinillä oli siinä kaupassa aika niukka menekki. Olihan ne kolmen euron versiotkin ihan juotavia, ei siinä mitään... Mä sain kaupan päälle pullollisen vettä :D

Me oltais varmaan hankittu kuitenkin joku tuon hintainen samppanja Alkosta, joten sikäli samapa tuo. Toivotaan, ettei ole korkkivikaa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos jo etukäteen laukusta. Toi on mun mielestäni ainut ja oikea ruutu (ei ole näkynyt Turussa) Olen kyllä käyttänyt ahkerasti saamaani joululahjaa ja tykkään siitä vaikka onkin isoruutu...:D sys

    VastaaPoista
  2. :D
    Pitää vaan järkätä jotkut treffit jossain niin saat tämänkin käyttöön!

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...