lauantaina, huhtikuuta 10

Keisarinviitta

Salkan kanssa käytiin Keisarinviitta-nimisessä putiikissa, joka on ollut muutaman viikon auki. Nettisivut on kuulemma vielä vähän vaiheessa, mutta älkää antako sen häiritä. Kaikkien kirppisten jälkeen olin aivan äimänä, että kyseessä on secondhand, niin siistiä ja "vaateputiikkimaista" siellä oli. Se sijaitsee Vaasankadun alkupäässä aika lähellä Sörnäisten metroasemaa ja samalla kadulla on Vegemesta-niminen tosi suosittu burgeripaikka josta ei tullut mun suosikkia, kemppari joka myy huumaavan suklaan tuoksuista käsivoidetta ja se eilen mainittu Hoochie Mama Jane. Salka osti täältä muuten itselleen tosi nätin pitsineuletakin.
»»»Visited this cool new secondhand boutique yesterday and had veggie burgers for lunch. Can't say the place is going to be my favourite...
Nämä neidit istuivat ikkunalla:
»»»Ladies at the window

Salka, jolla on aivan mahtava farkkutakki tuolla alla
»»»Salka wears a fabulous denim jacket underneath 
Salkalta lainattu kuva kun oman kameran asetukset olivat jälleen pielessä. Nytpähän tiedän varoa. Varsinainen asu kuvattu ilta-auringossa kotiparvekkeella. Huono idea.

8 kommenttia:

  1. Ilta-aurinko toi 70-luvun henkeä! :)

    VastaaPoista
  2. No juu, se kyllä pitää paikkansa!

    VastaaPoista
  3. Salkan takana on kori ja sieltä pilkottaa jotain vaaleanruskean toffeista. Satuitteko vilkaisee, mistä oli kyse? Tai onks toi teidän kassi? Onko se kenkä?

    VastaaPoista
  4. Siinä korissa oli jotain vaatekappaleita ja kenkiä.

    VastaaPoista
  5. Vaikuttaa kivalta kaupalta ja nimikin on hurmaava!Shoppailijoiden asut on keväisen ihanat-hyvä että teillä on vihdoin lämpimämpää.



    Nuheila

    VastaaPoista
  6. Ilta-aurinko on kaunis, ihanasti valo siivilöityy :) Ja pitsineule pääsee käyttöön asap saan ne yhdet kengät kotiini :)!

    VastaaPoista
  7. Nuheila, on tosi ihanaa kun täällä etenee kevät ihan älytöntä vauhtia. Jollain takatalvella on kyllä vissiin uhkailtu...

    Salka, kiitos kuvan "lainasta" ja anteeksi, oisin tietty voinut kysyä ensin mutta ajattelin, ettet varmaan pahastu... Se villis on kyllä tosi nätti, ansaitsee päästä päälle! Ai NE kengät.... ;P

    VastaaPoista
  8. Jos haluat, voin laittaa s-postitse kuvia tulemaan lisää :) Ja ei mua siis haittaa, et lainailit kuvaa ( voin myös laittaa s-postilla tulemaan kuvan suoran linkkiosoitteen, käsittääkseni silloin kuvan laatu ei kärsi, mitä tapahtuu tallentaessa kuva suoraan omiin tiedostoihin?)

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...