tiistaina, kesäkuuta 1

Fiittari... gbkoru

»»» English Blog

Korut taitavat olla suosituimpia myyntiartikkelita tuolla Etsyssa, ja niitä tekee myös GB-Korun Gunilla. Tervetuloa blogivieraakseni, aloitetaan taas näiden upeiden tuotostesi esittelyllä:

Desert Canyon,  ruskeaa ja turkoosia; usean artistin käsintehtyjä helmiä ja riipuksia, eri muotoja ja pintoja, siemenhelmiä, lasihelmiä, antiikkikuparia ja messinkiä.

Agate Leaf, punaruskeita luonnonmateriaaleja; makeanveden tikkuja, eri muotoisia kivihelmiä, siemenhelmiä, kristalleja ja hopeaa.

Faux Cinnabar, erilaisia kaiverrettuja pintoja; jaspista ja faux-cinnabaria sekä kuparia.

Mistä saat inspiraatiosi?

Luonnosta, lehdistä, kirjoista, kangasnäytteistä, astioista, vaikka mistä! Useimmiten aloitan riipuksesta ja yhdistelen siihen erilaisia materiaaleja ja helmiä. Joskus palaset loksahtavat nopeasti kohdalleen, joskus katselen ja muuttelen viikkoja ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen.
Käytän paljon artistien tekemiä helmiä, riipuksia ja korunosia. Kestosuosikkejani ovat akaatit, jaspikset, kupari ja messinki. Jokainen koru on uniikki eikä mitään sarjatuotantoa.

Olen pienestä pitäen tehnyt erilaisia käsitöitä: ommellut, virkannut ja neulonut. Koruja olen tehnyt kuutisen vuotta. Teen päätoimenani ”tylsää” toimistotyötä ja tällä konstilla rentoudun ja saan ajatukset pois kaikesta muusta. Samalla saan jotain näkyvää aikaan käsilläni. Nautin siitä suunnattomasti!
Etsy-kaupan pitäminen on siis todella mukava harrastus!

Mielestäni jokainen nainen on kauniin korun arvoinen! Ne piristävät arkea ja tekevät juhla-asuista spesiaaleja. Itse pyrin siihen, että korujani voisi käyttää vaikka joka päivä.

Entäpä sinun linkkivinkkisi?

Olen listannut suosikeitani omaan blogiini. Niistä haluaisin erikseen mainita suomalaisen Jane Myrskyn upeat käsintehdyt lasihelmet, sekä ulkomaiset blogit Beads of Clay ja ABS, joista saa hyviä shoppailuvinkkejä ja ideoita.
Kiitos vierailustasi Gunilla, nämä ovat kyllä aivan fantastisia statement-koruja!
Jos siis joku lukijani nyt pähkäilee, millä koristaisi kesäjuhla-asunsa niin kurkistahan tuonne Gunillan kauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...