tiistaina, kesäkuuta 15

Jalkatreeniä

Kauan sitten lupaamiani jalkajumppaohjeita (ja vähän nämä kyllä liikuttaa muitakin paikkoja, näköjään myös naamalihaksia) on nyt viimein tässä videossa. Ääniä ei välttämättä kannata laittaa päälle, en ole vielä hanskannut tuota musan liittämistä näihin videoihin!

Nämä on kolme mun suosikkiliikettäni ja kivampi tehdä kyllä kahvakuulalla, varsinkin viimeinen, mutta mulla ei ole niitä kotona.
Tuon keskimmäisen lisäksi muuten erinomainen pakaraliike on se perinteinen koiranpissatusnosto, kunhan ei notkista selkää. Tavallinen askelkyykky tuntuu enemmän etureisissä. Siihenkin voi muuten yhdistää hyvin hartiapunnerruksen niin saa samalla lisähaastetta keskivartalolle.

Teen näitä liikkeitä 10-30 toiston sarjoina ja yleensä myös etuheilautuksia (tämän videon kolme ensimmäistä liikettä). Käytän ekassa ja tokassa liikkeessä 5-7,5 kg painoja, kolmannessa 10 tai 12 kg kuulaa. Etuheilautuksissa yleensä 12 kiloa, mutta kuuttatoista kohti on vankka tavoite.

1 kommentti:

  1. Hyvä treeni, mutten näin blondiksi syntyneenä uskaltaisi kokeilla mitään missä on noin paljon "liikkuvia osia" taitaisin olla sekunnin nano-osassa solmussa noiden painojen kanssa;) <3 sys

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...