perjantaina, kesäkuuta 4

Parvekepuutarha

»»» English Blog
Vähän tämä vieläkin näyttää ankealta näin kaukaa, mutta siksi kait kamerassa on makrotoiminto?
Katotaan sitten uudestaan vaikka viikon päästä kun tuohon vintagevatiin on ilmestynyt kasvustoa, kippohan on siis peräisin mun äitiyspakkauksesta vuodelta 1971 ja toiminut meillä kotona taikinavatina kun isoveljen vati oli jo pesukäytössä. Äiti vaivasi siinä parin litran pullataikinoita käsipelillä ja isä auttoi. Ja me mukulat, ainakin syömisessä.
Istutin sinne idioottivarmaa krassia, ruohosipulia ja persiljaa ja kaadoin päälle leppäkertunkakasta uutettua lannoitetta joka tuoksuu ihan melassilta.
Lattiaan pitäisi saada kyllä räsymatto tuon Egyptintuliaisen tilalle ja seinään joku "juttu". Sen ripustamiseen pitää sitten tilata appiukko ja porakone. Mutta sehän ois vaan kiva jos joskus tulisivat kylään.
PS. Eipä tarvitse miettiä miten sitä kesänsä käyttäisi:
Tämä viikonloppu menee Leenan luona landella. Palataan!

5 kommenttia:

 1. Ihana parveke, munkin täytyisi sisustaa meidän parveketta..tosin kasvit jäävät väliin, mutta jätti-istuskelutyynyt olisivat kivat :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. täytyykö sun nyt viettää koko kesä kotona kastelemassa kukkia?vaikka ihaniahan noi on, varsinkin noi syötävät jutut. ens vuonna voisit laittaa syötäviä kukkiakin:Dsys

  VastaaPoista
 3. like those pieces trees , so cute

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä ehkä joudun viettämään ison osan kesästä hoitamassa kasveja, mutta saatan välillä vähän livahtaa johonkin ja ulkoistaa homman siksi aikaa... Kaikilla rehuilla on kuitenkin salaojitukset että siellä säilyy vesi jonkin aikaa... kai...

  Ja juu, Salka, kivat istuimet on kaiken a ja o :D

  iamronel & ronelmarin, thank you for stopping by!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...