keskiviikkona, kesäkuuta 9

Kivenlahti Rock

»»» English Blog
Espoo-sarja on tainnut edetä jo neljänteen osaansa, esittelyssä siis Kivenlahti Rock.
Kyseinen festari järjestyy tuossa meidän ikkunan alla, joten päätämme Puolison kanssa sinne lähtemisestä kunhan näemme millaisia ilmoja pitelee. Jos pystyttäisivät lavan toisin päin niin ei tarvitsisi vaivautua edes sinne saakka...
Itse saattaisin hyvinkin tykätä kuulla perjantaina josko Kolmannen Naisen ja Ismo Alangon charmi vielä puree. Ja olisihan siellä tarjolla myös Samuli Putroa, joskin muhun on kyllä paremmin uponnut rytmiryhmä Zen Cafe.
Lauantain kattauksesta Puoliso diggailee enemmän Disco Ensembleä ja Jaakko Martikaista kuin minä, mutta PMMP kelpaa hyvin molemmille. Viikate, Ylppö tai Jukkapoika ei niinkään jaksa meitä innostaa.

Sunnuntaina ois vielä tarjolla yhteislaulua, tilililua ja nostalgiaa...

Kivenlahteen pääsee muuten kätevästi Kampista busseilla 147, 150 ja 165 tai fillarilla superkaunista rantareittiä. Parkkialueita tässä osassa maaseutua ei juuri ole mutta sakkopaikkoja senkin edestä. Festarialueen nurkalla on Valtsu, K-Market ja Alepa, joten bonuskortit mukaan!

4 kommenttia:

 1. Mun pitäis kai loppuviikosta tulla moikkaamaan äitiä. Toivottavasti en saa hermoromahdusta bussimatkalla, jos se bussi on täynnä jotain festarilaisia. Mua rupee muutenki välil rasittaa ihan älyttömästi niissä Kivenlahden busseissa kun siel on jotenki niin levotonta porukkaa usein.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa joo varmaan tähdätä niihin aikaisempiin busseihin...
  Me mennään lauantaina hautajaisiin joten se on sit varmaan sunnuntai jos lähdetään liikenteeseen tuonne festaroimaan. Saa nähdä.

  VastaaPoista
 3. ikävää että on luvattu sateista viikonloppua. Onneks ne on aiemminkin erehtyneet. hauskaa viikonloppua vaikkei ne hautajaiset koskaan olekauheen hauskoja silti joskus kivoja kun tapaa ihmisiä vuosien takaa. sys

  VastaaPoista
 4. ^mä tapaan lähinnä ihmisiä joita en ole koskaan ennen tavannut tai ehkä kerran omissa häissä...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...