maanantaina, kesäkuuta 14

Jalkahoitolassa jotain vanhaa

»»» My English Blog

Torstaisen lenkin jäljiltä jalat oli enemmän kuin hoidon tarpeessa. En piinaa teitä millään ennen-kuvilla, mutta jälkeen-kuva on ihan sievä. Varpaassa kohta kymmenvuotias huomenlahjani, joka oli ollut kaaso-sisareni idea. Se on oikealta ammatiltaan valikoimien pienin kihlasormus eikä sitä ole koskaan tarvinnut ottaa pois tuosta. Mutta silti kun multa kysytään mitä koruja käytän, en ikinä muista mainita tuota rinkulaa.

Tässä tätä varustusta: vati ja apupöytä-slash-roskis Ikea, pyyhe Finlayson, hoitotuotteet Oriflame ja työkalut hankittu edellisestä työpaikasta. Tuollainen kaareva rauta on älyttömän kätevä, enkä käsitä miksei niitä myydä kuin ammattilaistukuissa. Jos joskus näette sellaisen jossain liikkeessä niin kannattaa ehdottomasti ostaa se!
Kynsisakset on reilut 15 vuotta vanhat Fiskarsit; samanlaisia ei saa mistään, nykyisissä on paksumpi ja samalla huonompi terä. OPI-silotteluviilan jäljiltä aluslakka on turhaa hienostelua, lakka pysyy kynsissä muutenkin viikkokausia.

Jalkojen liottelussa mä käytän Dove-suihkusaippuaa jolla muuten tuppaa olemaan tosi vähän käyttöä. Kylvyn jälkeen raspaan kantapäät ja kuorin jalat. Sitten huuhtelen ja kuivaan ne, lyhennän kynnet saksilla, irrotan kynsinauhat tuolla raudalla, hion pinnan ja kärjen OPI-viilalla ja rasvaan jalat.

Kynsilakka on Revlonin täydellisen punainen kesälakka One Perfect Coral, joka ilmeisesti löytyy taas vuosien tauon jälkeen Revlon-myyntipisteistä. Omastani on kulunut noin kymmenessä vuodessa vajaa puolet. Lakka on edelleen koostumukseltaan täysin virheetöntä.  Tätä voisi varmaankin kutsua laaduksi?

7 kommenttia:

 1. punaiset ne olla pitää, vaikka viimeksi mulla olikin helmenvalkoiset;D sys

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo varsvassormus :) Mitä mä muistan vastaavanlaisia käyttäneenä, että sen korun kyllä tunsi tavallaan inhalla tavalla? Mutta ilmeisesti varvas tottuu siihen? Vai tunteeko sen olemassaolon?

  Ja mulle kans tuollaista laatulakkaa, kiitos! Inhoan sitä, kun lakat jumahtaa sinne vasta puolityhjään pulloon..:/

  VastaaPoista
 3. ^^mulla oli pinkit, mutta tämä on NIIN paljon parempi väri!

  ^tätä varvaskorua ei tunne lainkaan kun tämä ei ole alhaalta auki kuten varvassormukset yleensä eikä purista yhtään tippaa mistään kohdasta. Tai sitten me vaan ollaan jotenkin kasvettu kiinni toisiimme... LOL

  VastaaPoista
 4. varmaan lisää säilyvyyttä kun putsaa pullon kaulan lakkaamisen jälkeen?sys

  VastaaPoista
 5. ^totta!
  Ja ikinä en ole sitä tuolle pullolle tehnyt...

  VastaaPoista
 6. Pedikyyri on kyllä ihana jalkojen hellimiskeino!
  Mulla ei koskaan ollut varvaskorua...enkä edes tiedä miksi :)

  VastaaPoista
 7. ^ne oli joskus 90-luvulla kuuminta hottia mutta musta tuntuu ettei niitä juuri käytetä enää muutenkaan. Kyllähän ne tuo sandaaleihin semmosen pikantin lisän.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...