perjantaina, toukokuuta 20

Hups

»»» English translation below
Tulin törsänneeksi tänään hiukan rahaa Helsinki Fashion Stock -kekkereissä Vanhalla. Paitsi että tämä oli erittäin harkittu kevätretki kyseiseen tapahtumaan.
Pitkään arvoin tämän tummanvihreän Lumi Supermarket XL:n ja vastaavan konjakinruskean välillä, mutta koska hintaero oli reilun satasen, päädyin lopulta edullisempaan. Vihreä on hyvä väri! Itse asiassa valaistuksesta riippuen tämä näyttää enempi harmaalta, vähän kuten mun reisitaskuhousut.


Ja laukku on sen verran suuri, ettei mun tarvitse juuri miettiä tulevan reissun käsimatkapakaasivalintaa. En ole tainnut muuten täällä vielä paljastaakaan, että suunnittelen pakkaavani 12-kiloisen kuulan reissulle mukaan (toivotaan, etteivät luule sitä pommiksi ja kerää pois kuormasta!). Viikon treenitauko muutenkin lyhyessä valmistautumisajassa on aika pitkä, eikä mun matkatavarat ikinä paina 20 kiloa kuitenkaan. Parhaimmillaan ollaan saatu Puolison kanssa se yhdessä juuri ja juuri ylittymään. Mehän voidaan pakata mukaan 56 kiloa tavaraa! Miettikää mikä määrä viikon matkaa varten!  

Myyntinäyttely on muuten auki vielä huomisen. Parikan ja Palmrothin kenkiä ainakin siellä myytiin hullunhalvoilla hinnoilla (=joitakin kymppejä), itse hypistelin mielettömiä liisa's statement-kivikoruja mutta jäi toistaiseksi hankkimatta. Kyselin tekijältä, josko olisin saanut ottaa kuvia tänne blogiin ja siitä virisikin meillä aika mielenkiintoinen keskustelu asiasta jota en ole koskaan tullut ajatelleeksikaan. Lieneekö moni muukaan bloggari... nimittäin kun me julkaistaan kovin yksityiskohtaisia kuvia uusista ostoksistamme niin niitä saatetaan käyttää aika laajalti tuolla kopiointiteollisuudessa. Voin kyllä kuvitella, kuinka kaukoidässä ryöstöviljellään ja monistetaan uniikkikorujen ideoita. Omalla kohdallani alan kyllä kiinnittää asiaan enemmän huomiota!

Niin, että jos haluatte tutustua Liisan koruihin, niin PK-seudulla mm. Piucca, Koffertti, Casuarina ja Nomadi -liikkeet myy niitä.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» I needed a larger leather bag, so I invested on a big sister of my Supermarket bag. This is size XXL and it's green. In a different light it looks more grey, so it's quite versatile. And big enough to serve as my hand baggage!

4 kommenttia:

  1. Parikoita muutamalla kympillä? Voi miksei ole keksitty teleporttia niin voisin siirtää itseni sinne nythetiäkkiä! :/

    VastaaPoista
  2. Musta on julmaa ettei ne sovi mun jalkaan...

    VastaaPoista
  3. Onpa tyhmää myydä sellaisia kenkiä. Kyllähän sitä pitäisi ottaa jokainen huomioon ;D

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...